Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

El CD Metaesport Riba-roja de Túria arreplega el testic de l'escola d'atletisme creada pel CA Riba-roja Ribapeu

(1)
Ambdós entitats col·laboren conjuntament en la promoció d'aquest esport en el nostre municipi.

'ESPORTS' 11 de desembre de 2020

Després de quasi una dècada gestionant l'escola d'atletisme, el CA Riba-roja Ribapeu ha decidit traspassar l'organització de les mateixes al CD Metaesport Riba-roja de Túria.

Amb aquesta decisió ambdós clubs pretenen continuar promocionant l'atletisme, des de la seua base, en la nostra localitat, apostant per unes escoles més tècniques i professionalitzades. En un exemple de companyonia i treball en equip han establit les bases del traspàs de competències mirant sempre pel bé dels més de 100 usuaris de les escoles.

Fa uns dies, les directives de tots dos clubs van presentar oficialment el nou projecte a l'alcalde de Riba-roja, Robert Raga i al regidor d'Esports, Javier García, els qui van mostrar el seu total suport a la proposta.

Les escoles començaran la seua activitat al gener amb totes les mesures de seguretat respecte al COVID-19. Els entrenaments es realitzaran en les pistes situades en el camp de futbol en tres grups dividits per etapes; sub 8/sub10, sub12/sub14 i sub16/sub18 i tenint en compte l'edat, el nombre d'integrants i l'experiència dels integrants. Sota la direcció tècnica de Toni Montoya, es comptarà amb entrenadors titulats en la Facultat de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport (FCAFD).

El programa esportiu inclou l'entrenament en instal·lacions atlètiques, la realització de proves combinades, l'aprenentatge de les diferents tècniques adaptades a les modalitats de llançaments, carreres i marxa i salts, així com  l'especialització i perfeccionament per a la participació en competicions. Per a això, es realitzarà  a través de programes atlètics adaptats a les diferents edats dels participants i que suposen el desenvolupament de les qualitats físiques de cada persona.

Des del CD Metaesport Riba-roja de Túria han acollit el projecte amb molta il·lusió i molt agraïts per la confiança depositada en ells per part del CA Riba-roja Ribapeu.

L'alcalde de Riba-roja, Robert Raga ha destacat “l'encomiable treball realitzat aquests anys pel Club Riba-roja Ribapeu en favor de l'esport base del nostre municipi i ha felicitat la col·laboració entre tots dos clubs, amb aquesta nou projecte del CD Metaesport que permetrà professionalitzar l'atletisme i continuar formant a futurs atletes”.

Les persones interessades en l'aquesta activitat poden preinscriure's en el següent enllaç: