Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

El Club Izard organitza la I Setmana de la Muntanya de Riba-roja de Túria, del 7 al 13 de novembre

Durant la setmana es desenvoluparan una sèrie d'actes relacionats amb la muntanya, com a xarrades, projecció de pel·lícules, documentals i altres activitats. El famós escalador Edu Marín impartirà una Masterclass i una conferència.

'ESPORTS' 11 de novembre de 2022

Com a actes principals de l'esdeveniment, tindrem la presència de l'escalador d'elit a nivell mundial Edu Marín, el qual ens impartirà una Masterclass el dissabte 12. A continuació ens presentarà el Documental Valhalla Cel de Roca a l'Auditori Municipal a les 19h. Dins del seu palmarés destaquem el seu últim assoliment, la Nameless Tower al Pakistan de 6239 mts.

El divendres 11 a les 20h a l'Auditori es projectaran 4 pel·lícules d'escaladors reconeguts a nivell mundial de la Productora de Reel Rock 16. Tots dos esdeveniments tindran un únic cost de 3€, la venda d'entrades es realitzarà a través dels col·laboradors oficials (Alvarado, Aitana, Vents a València i en La Jijo i Atmófera Sport en la nostra localitat).

Segons els coordinadors de les activitats Conchín Benlloch, Angel Mateu i Josep García "gràcies en part als socis/es del Club Izard, les seues inquietuds i anhels i a l'èxit de les dues edicions anteriors, la qual cosa va començar sent una activitat de neteja del nostre Riu s'ha convertit i ha donat lloc a la I Setmana de la Muntanya de Riba-roja de Túria".

L'Acte d'Inauguració se celebrarà hui dilluns 7 a les 19h a la Sala Noble del Castell. Aquest acte donarà pas a una xarrada en sobre Boscos i tècniques de reforestació que impartirà Jose Antonio Ruiz Primo, soci del Club, en la Sala d'actes del Centre Social el dijous 10 a les 19h.

Com a tancament a la setmana tindrem la 3a edició de Neteja el Nostre Entorn. Enguany tornarà a realitzar-se en el nostre Riu Túria. Amb aquest acte de clausura de la setmana i la plantació d'arbres Acció Riba-roja Respira dins de Missions 2030, volem conscienciar a la població de la necessitat i importància de mantindre en condicions els nostres espais naturals.