Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

El concurs 'El Millor Cremaet del Túria' de Riba-roja ja té guanyadors

Bar La Isla es fa amb el premi al “Millor Cremaet Tradicional” i Restaurant La Muralleta amb el “Millor Cremaet Innovador”.

'TURISME I PATRIMONI' 25 d'octubre de 2023

La segona edició del concurs "El Millor Cremaet del Túria", organitzada per l'Ajuntament de Riba-roja de Túria en col·laboració amb el canviat de nom xef Joan Clement, ja té guanyadors. La proba del concurs es va celebrar dilluns passat 23 d'octubre, on els bars i restaurants participants van preparar els seus cremaets a un comité d'experts en gastronomia, divulgadors dels costums valencians i representants del sector empresarial/comercial del municipi. El jurat va estar compost per Manel Gras Gomez "Manel Skysand", Carles Galletero, Paco Santamaría, Jajajers i Paco Albert. La seua experiència i coneixement van assegurar una avaluació justa i precisa.

Després d'un intens matí de probes, hui 25 d'octubre l'alcalde de Riba-roja, Robert Raga, junt amb la regidora de Turisme i Patrimoni, Esther Gómez, han fet lliurament dels dos guardons als guanyadors. El premi al “Millor Cremaet Tradicional” 2023 l'ha aconseguit el Bar La Isala, i el Millor Cremaet Innovador” ha sigut per al Restaurant La Muralleta. Este segon guardó ha sigut la novetat d'esta segona edició, amb la qual s'ha buscat fomentar la creativitat gastronòmica.

Este esdeveniment tenia com a objectiu destacar i celebrar el Cremaet, una beguda que no sols actua com un catalitzador de relacions socials, sinó que també representa un pilar essencial de la rica herència culinària de la regió. Amb ell, també es promou l'ús de productes locals adquirits directament de productors i comerços locals, amb un enfocament especial en la taronja, un producte autòcton insuperable que realça el sabor del Cremaet.

“Esta segona edició continuem amb l'objectiu de posar en valor les tradicions gastronòmiques locals i situar a Riba-roja de Túria en el mapa culinari de la Comunitat Valenciana. Des d'ací agrair la participació i implicació dels nostres bars i restaurants i animar tant als nostres veïns i veïnes, com a visitants, a gaudir de la nostra gastronomia tradicional i de proximitat.”- destaca l'alcalde de Riba-roja, Robert Raga.