Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

El Conservatori municipal de Riba-roja trau la música al carrer i l'acosta a les urbanitzacions

El primer cicle de concerts inclou actuacions en Masia de Traver, La Reva, Entrenaranjos i València La Vella.

'URBANITZACIONS, EDUCACIÓ I CULTURA' 11 d'abril de 2018

Davall el lema “El Conservatori és mou”, l’Ajuntament de Riba-roja ha volgut traure la música del Conservatori Professional Municipal al carrer i donar a conéixer una part important de la riquesa cultural del nostre municipi.

Esta iniciativa conjunta de les regidories d’Urbanitzacions i Cultura i Educació té com a finalitat acostar la professionalitat i la qualitat artística de l’alumnat d’este emblemàtic centre d’ensenyances a través de concerts a l’aire lliure.

Per a Rafa Gómez, regidor d’Urbanitzacions, “esta és una experiència nova que pretén acostar a estos nuclis residencials, que potser per la distància geogràfica no tenen el mateix accés, la programació cultural del Conservatori alhora que pretén ser un vincle integrador entre els veïns i veïnes de les pròpies urbanitzacions”

En la mateixa línia es va manifestar Miquel Castillo, regidor de Cultura i Educació qui va apuntar “és una bona oportunitat perquè l’alumnat puga mostrar al públic allò que està aprenent”. Així mateix va puntualitzar “és una iniciativa a través de la qual les urbanitzacions se sentiran part de Riba-roja”.

La programació prevista inclou quatre concerts: el 15 d’abril a les 12:00 hores en la Plaça del Saler de Masia de Traver actuarà el Cor i Grup de Cordes i el 22 d’abril a les 12:00 hores en la Urbanització La Reva, la Big Band actuarà en la pista de tenis annexa al Club Social.

Respecte als concerts previstos per a maig, el 12 a les 19:30 hores actuarà Perkumania Ensemble en la Urbanització Entrenaranjos i el 26 de maig a les 19:30 es tancarà el primer cicle de concerts amb el Grup de Metalls i grups de Música de Cambra en la zona esportiva de València La Vella.

L’alcalde de Riba-roja, Robert Raga veu necessari “expandir esta joia cultural que tenim. La música és un element de cohesió social  i de participació ciutadana en tots els territoris”

Tots els concerts seran a l’aire lliure però tindran idèntica posada en escena que si es realitzaren en l’Auditori. S’habilitarà la zona de concert amb escenari, sonorització adequada i cadires per al públic.

“Volem que el poble assenta el retorn de la inversió de l’Ajuntament en cultura, alhora que supose una plataforma per a l’alumnat per a iniciar-se en les actuacions a nivell professional”, conclou Juanjo Campos, director del Conservatori Professional Municipal de Música de Riba-roja.