Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

El ple de Riba-roja reconeixerà públicament a l'alumnat premiat recentment pel seu rendiment acadèmic en el curs 2020-2021

El consistori realitzarà un acte públic per a felicitar l'alumnat de Primària, Secundària i Batxillerat.

'EDUCACIÓ' 5 de novembre de 2021

La Corporació municipal de Riba-roja portarà a ple dilluns que ve 8 de novembre una moció de felicitació als 15 alumnes dels centres educatius de Riba-roja de Túria d'educació Primària i Secundària, que han rebut recentment el premi extraordinari pel rendiment acadèmic en el curs 2020-21, que atorga anualment la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport.

La Corporació municipal vol així traslladar públicament la seua felicitació a l'alumnat premiat, reconéixer i lloar l'esforç, el treball i els excel·lents resultats i fer extensiu el reconeixement als alumnes del municipi que han acabat l'etapa de batxillerat amb un expedient d'excel·lència.

El text de la moció els anima “a seguir per aquesta via que és la de l'aprenentatge, la cultura, i el món del coneixement” i felicita a totes i tots ells, així com a tots els equips docents educatius que han sabut infondre'ls aquests coneixements.

Segons la Resolució d'1 d'octubre de 2021 de la Direcció General d'Innovació educativa i Ordenació per la qual es concedeixen els premis extraordinaris al rendiment acadèmic d'Educació Primària corresponents al curs 2020-21, l'alumnat premiat en Riba-roja és el següent:

Els guardonats en Educació Primària són: CEIP Camp de Túria; Mónica Adobes Raykova, Daniel Fuentes Zamora i Alicia López Padilla; CEIP Cervantes; Marcos Estévez Ortega, Ana Concepción García Gigosos i Maria Nela García Lorente; CEIP Eres altes; Emma Sanjuán Ruíz i Mar Sanz López, CEIP Mas d’Escoto; Paula Martínez Ros i Col·legi Assumpció de la Nostra Senyora; Valeria Aznar Suárez, Paula Brisa Lanáquera i David Martín Ruíz.

En Educació Secundària, es reconeixerà als alumnes del Col·legi Assumpció de la Nostra Senyora; Pablo Arnau Tomás, Sergio Ballester Tola i David Matilla Montero.

Pel que respecta a l'alumnat de Batxillerat, el Ple felicitarà a Ana Cuevas Cana i Clara Llorca Ibáñez, del Col·legi Assumpció de la Nostra Senyora, Luís Arcón Ortega i María Cervera Pérez de l'IES Pla de Nadal i Pablo Tébar Escorcia, Naia Pregonas Silvestre, Irene Sánches Ortíz i Yasmina Jebbour Maamri de l'IES El Quint.

L'Ajuntament realitzarà un acte públic amb l'alumnat el pròxim 29 de novembre a les 18.00 hores en el Centre Social de Riba-roja. A aquesta trobada assistiran també els 13 alumnes i alumnes d'Educació Primària, Secundària que van rebre el premi autonòmic durant el curs 2019-2020, així com als 8 que van aconseguir la màxima qualificació en Batxillerat, en plena pandèmia.