Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Els Conservatoris Municipals de Música i Dansa de Riba-roja de Túria convoquen les proves d'ingrés i accés per al curs 2017/2018.

L’Ajuntament amplia l’oferta de places vacants en tots els nivells i reduïx les taxes un 25%

'EDUCACIÓ' 22 de maig de 2017


El Conservatori Professional Municipal de Música (1989) i el Conservatori Professional Municipal de Dansa (1992) han convocat, d’acord amb el calendari d’actuacions marcat per la conselleria d’Educació, les proves d’ingrés i accés per a les ensenyances elementals i professionals.

La important oferta de places vacants pretén assegurar la continuïtat d’un projecte educatiu públic de qualitat en la comarca del Camp de Túria. Així, el Conservatori de Dansa oferta un total de 85 vacants per a les ensenyances elementals i 62 per a professionals. Per la seua banda el Conservatori de Música ha convocat 110 places per a ensenyances elementals i 75 per a professionals, amb la particularitat que ambdós conservatoris compartixen el mateix edifici el que permet desenrotllar objectius i projectes comuns.

L’extensa oferta en el nivell elemental de música respon al compromís del govern local per impulsar les ensenyances elementals oficials alhora que aposta per la continuïtat de l’Escola Municipal de Música i de Dansa per a aficionats sense límit d’edat.

L’Ajuntament ha realitzat una ferma aposta per consolidar els Conservatoris Professionals de Música i Dansa com referent supracomarcal. Per a això ha reduït, amb caràcter general, el 25% de les taxes per a ambdós centres,  mesura que ha generat ja major demanda de places escolars.

Durant el curs 2017/18 se celebrarà el 25 aniversari del Conservatori Municipal de Dansa aspecte que permetrà ampliar, encara més, la important programació d’activitats de formació que desenrotlla el centre amb ballarins invitats de prestigi internacional, companyies professionals, coreògrafs, etc.

‘El nostre objectiu és posar en valor el treball professional que realitza l’equip directiu i el professorat del Conservatori de Dansa amb els alumnes, traient-ho al carrer amb diferents accions i actuacions perquè qualsevol ciutadà de Riba-roja gaudi de la dansa i valore uns dels nostres majors senyals d’identitat, assegura l’alcalde Robert Raga.

En este sentit, es desenrotllaran, com realitzen fins a la data, Jornades, Trobades, Concursos, Festivals, Concerts, Cursos, Tallers o Classes Magistrals, activitats que permeten complementar el currículum oficial de les ensenyances oficials facilitant a l’alumnat experiències professionals.

El termini de matrícula establit per la Conselleria d’Educació per a la convocatòria de juny de d’accés a les ensenyances professionals finalitza el pròxim dia 24 de maig. Per la seua banda, el període d’inscripció per a les proves d’ingrés a les ensenyances elementals serà de l’1 al 10 de juny, amb la celebració dels exàmens al setembre.