Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Els mítics personatges de Star Wars desfilaran en la Cavalcada de Reis de Riba-roja el pròxim 5 de gener

La comitiva que acompanyarà a Ses Majestats partirà a les 18:00 hores del Parc de la Pinada

4 de Gener 2018


El Mestre Jedi, Chewbacca o la Princesa Leia seran els estels de la Gran Cavalcada de Reis que discorrerà pels principals carrers de Riba-roja la vesprada del 5 de gener a partir de les 18:00 hores. La comitiva eixirà des del Parc de la Pinada en l'Avinguda de la Pau i transcorrerà per la passarel·la a la Ctra de Vilamarxant, carrer del Moll, Plaça de l'Estació, carrer Salvador Bigorra, carrer Major fins a la Plaça de l'Ajuntament.

La música serà un element dinamitzador de la cavalcada. Una batukada i diferents grups de ball, que acompanyaran als clàssics personatges de Disney i als mítics personatges de la saga de la Guerra de les Galàxies, formaran la comitiva reial i ompliran de llum i color els carrers de Riba-roja de Túria.

La Cavalcada tindrà també un component tradicional, amb la participació de personatges bíblics i una recreació del portal de Betlem. Al llarg de tot el circuit es llançaran un total de 3.000 pilotes i més de 1.000 quilos de caramels i gominoles.

A més, tots els xiquets i xiquetes que no hagen enviat la carta als Reis podran fer-ho eixa mateixa vesprada i dipositar-la en una enorme bustia reial que acompanyarà a Ses Majestats.

Un any més, la cavalcada comptarà amb la participació de les Falles del municipi i la Junta Local Fallera, així com amb diverses entitats i associacions com els Moros i Cristians de Riba-roja de Túria.

Una vegada, els Reis Mags arriben a la Plaça de l'Ajuntament, entraran en l'Església per a realitzar les seues ofrenes al Xiquet Jesús. A continuació, Melcior, Gaspar i Baltasar seran rebuts per la corporació municipal a les portes de l'Ajuntament i pujaran a la balconada del consistori on saludaran a tots els presents.

L'alcalde de Riba-roja, Robert Raga serà l'encarregat de lliurar-los la clau màgica que obrirà les portes de totes les llars. Finalitzat l'espectacle final, els xiquets i xiquetes que ho desitgen podran saludar personalment a Les seues Majestats i realitzar-se una foto amb ells.