Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Cap de setmana gloriós per als esportistes locals

El Club de Gimnàstica Rítmica i el Pàdel Club Riba-roja cullen importants triomfs.

'ESPORTS' 11 d'abril de 2016

El Club de Pàdel Riba-roja va tornar hi ha fer història este cap de setmana en La Nucia (Alacant) a l'aconseguir el Campionat de la Comunitat Valenciana per sèptim any consecutiu.

Les jugadores, dirigides per Toni Teresí van arrasar en la pista, ja que en tot el campionat no van cedir ni un sol set.

El Club de Pàdel Riba-roja ha volgut agrair, a través d'un comunicat a l'Ajuntament, a la corporativa municipal i en especial a l'alcalde de Riba-roja, Robert Raga i a la regidor d'Esports, Lola Verdeguer el seu suport incondicional en este projecte.

Per la seua banda, els conjunts aleví i infantil del Club de Gimnàstica Rítmica de Riba-roja van aconseguir ahir la medalla de plata en la 2 fase provincial de Jocs Esportius celebrada en el pavelló de La Pobla de Vallbona.

Del CGR Riba-Roja van participar en la modalitat de conjunt, el conjunt infantil, format per Nerea Navarro, Belén Navarro, Noa Tirado, Rebeca Salvo i Andrea Vicente; i el conjunt aleví, format per Vera Usedo, Lucía Gadea, Lucía Arnau, Mireya Troncho, Nerea Aranda i Julia Ejarque.

Ambdós conjunts van aconseguir la segona posició en la classificació general, que s'obtenia sumant les puntuacions de la 1a fase, celebrada el passat 5 de març a Guadassuar i la competició d'ahir.

El conjunt infantil participarà dissabte que ve en la fase autonòmica d'esta competició. El conjunt aleví no participarà, ja que no hi ha fase autonòmica per a la la seua categoria.

Paral·lelament, durant la competició d'ahir, van fer exhibició dos gimnastes del nostre club, Natalia Mora i Paula Reyes, com a preparació de la Copa de la Reina, competició en què participaran representant a la Comunitat Valenciana i que se celebrarà dissabte que ve 23 de març a Gijón.