Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

La judoka de Riba-roja, Naia Pregonas, campiona autonòmica

Set judokes van participar en el campionat celebrat a Benicalap

'ESPORTS' 28 d'abril de 2016


La judoka Naia Pregonas va aconseguir l’or en el Campionat Autonòmic infantil de Judo celebrat el 23 d’Abril en el Pavelló de Benicalap.

Allí es van donar cita els millors judokes de la Comunitat Valenciana i també van estar presents els nostres 7 judokes infantils que durant tota la temporada han estat realitzant el circuit nacional.

Naia Pregonas va confirmar la seua superioritat en -44 Kg i es va fer amb l’or autonòmic. En -55 kg Juan Santas, en franca progressió, va obtindre la medalla de bronze, caient únicament amb l’alacantí que a la fi seria campió autonòmic.

En -46 kg Pablo Tébar va perdre en quarts de final en un combat ajustadísimo i posteriorment en la repesca. En el mateix pes, els germans Cortado, Alex i Jose, no van poder arribar a la disputa de les medalles. Igual li va ocórrer a Dani Guillén, a pesar de realitzar bons combats. En -57 kg, Lucía Medina no va tindre el seu dia, ocorre a vegades en el món de l’esport, i no va poder pujar al podium.

Amb este resultat Naia es classifica per al Campionat d’Espanya Escolar que tindrà lloc el 8 de Maig Al Palau d’Esports de Madrid, en el que també estarà Lucía, ja que la Comissió tècnica de la federació ha decidit repescar-la, premiant la fantàstica temporada que ha fet.

A Naia i a Lucía els queda una última cita important esta temporada. La resta han de començar a pensar ja en la temporada que ve, que promet ser interessant, ja que a excepció de Juan tots continuen sent infantils.