Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Quatre judokes del Judokan Riba-Roja es classifiquen per al Campionat d'Espanya.

El club local salda la seua participació en el Campionat Autonòmic de Judo amb tres ors, dos plates i un bronze.

'ESPORTS' 4 d'abril de 2017


El dissabte 1 d’abril va tindre lloc el Campionat Autonòmic Infantil i Cadet de la Comunitat Valenciana en el pavelló de Benicalap. Estaven en joc les places per a participar en el Campionat d’Espanya, i tres judokes de Riba-Roja tenien fermes opcions de fer-se amb la seua.

Finalment Naia Pregonas, Daniel Guillén i Pablo Tébar van aconseguir pujar al màxim alt del podi i classificar-se així per al Campionat d’Espanya. S’uniran a la seua companya Lluïa Medina, ja classificada pels seus bons resultats en les Copes d’Espanya.

L’Equip Infantil del Judokan Riba-Roja va acudir en ple a la cita, amb altes expectatives després d’una gran temporada. En la categoria femenina, en -48kg es va repetir una vegada més la mateixa final que en els tres Campionats Interprovincials previs. En un combat vibrant, Naia Pregonas es va fer amb la victòria i amb el títol de Campiona Autonòmica.

En la categoria masculina, Daniel Guillén (-42kg) va aconseguir la medalla d’or després d’una gran competició. La final del pes -50kg va tindre com a protagonistes a dos judokes del club, Jose Tallat i Pablo Tébar. Després d’un gran combat, la final es va decidir en el temps extra, amb una victòria per la mínima per a Pablo Tébar. En -55kg Alex Cortado va lograr el tercer lloc, aconseguint una meritòria medalla de bronze. Completava l’equip masculí Alejandro Or, que es va fer amb el quint lloc en +66kg, demostrant un gran progrés en el seu primer any de competició.

En la categoria cadet masculina, Juan Santas (-55kg) era l’únic representant del club. En el seu primer any com a cadet Juan va culminar una temporada sensacional, fent-se finalment amb la medalla de plata.

Estos resultats són el reflex de l’esforç d’estos jóvens esportistes i de tot el Judokan RibaRoja, que a pesar de ser un club modest s’ha fet amb tres ors, dos plates, un bronze i un quint lloc en el Campionat Autonòmic, classificant amb això a 4 judokes per al Campionat d’Espanya.

La cita definitiva tindrà lloc els dies 6 i 7 de maig en el pavelló Font de San Luis. Per a preparar tan important competició, els judokes de Riba-Roja es desplaçaran a Madrid durant les festes de Pasqua, on entrenaran amb altres esportistes en el Club de Judo Fontenebro.