Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja de Túria aprova l'entrada gratuïta a la piscina municipal davant l'onada de calor d'aquesta setmana fins a completar l'aforament de recinte

Les contractes municipals de jardineria i neteja viària apliquen un horari especial per a evitar les hores de major calor i conclouran a les 12.45 hores

'ESPORTS' 10 de juliol de 2023

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha aprovat l'entrada gratuïta a la piscina municipal a les persones empadronades en el municipi davant l'onada de calor que s'ha anunciat per a aquesta setmana i que preveu temperatures de fins a 44 graus en alguns punts d'Espanya, segons els anuncis de l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) entre hui dilluns 10 de juliol i dimecres que ve dia 12. 

La resolució de l'alcalde de Riba-roja de Túria signada aquest matí contempla l'entrada lliure a la piscina municipal entre el dilluns i el dimecres fins a completar l'aforament del recinte per a mitigar els efectes de l'onada de calor anunciada pels organismes oficials. L'horari fixat per a l'entrada lliure comença a les 11.30 i acaba a les 19.30 hores, amb un màxim de 150 persones. 

A més, l'Ajuntament de Riba-roja de Túria recomana alguns consells per a evitar riscos durant aquestes caloroses jornades, com evitar eixir de casa o una exposició al sol durant les hores centrals del dia, evitar la pràctica esportiva si les temperatures són molt elevades, no exposar als més joves o majors al sol ni a les temperatures excessives, #hidratar adequadament, evitar canvis bruscos de temperatura i, finalment, es recomana l'ús de protectors solars. 

Per part seua, les contractes municipals de neteja viària i jardineria aplicaran durant aquests dies de calor excessiva un horari laboral especial que consisteix a començar més prompte la seua jornada laboral i concloure la mateixa a les 12.45 hores. Aquest horari té com a objectiu evitar l'exposició dels empleats a temperatures excessives que puguen provocar problemes físics. Aquest horari s'aplicarà, també, als empleats municipals de l'àrea de Serveis i Obres Públiques. 

L'alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, ha afirmat que l'entrada lliure a la piscina municipal “és una mesura que apliquem de manera excepcional davant la previsió de jornades amb temperatures elevades previstes, amb el que pretenem que els nostres veïns puguen #veure beneficiats amb un bany gratuït durant aquests dies en què es poden superar els 40 graus”.