Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja ja compta amb el seu mural de la I edició de la Ruta d'Art Urbà del València CF

El KM.0 de la Ruta es localitza al costat de la Llotja VIP de Mestalla

'ESPORTS' 26 de setembre de 2022

En Riba-roja, en el pont del riu Túria, s'exhibeix el mural guanyador realitzat per l'artista Yeko, qui va ser seleccionat per a pintar-lo en el municipi i ha estat durant quatre dies i mig treballant en ell. 

Es tracta d'una obra on podem veure l'estadi Mestalla amb el missatge que es pot llegir en el centre de les graderies “Etern Roberto Gil” en homenatge al nostre historico futbolista, Roberto Gil. 

Yeco va compartir el moment final de la realització de l'obra amb l'ambaixador del València CF Miguel Ángel Bossio; l'alcalde de Riba-roja, Robert Raga; el regidor d'Esports, Javier García; la regidor de Turisme, Esther Gómez i tècniques de l'àrea.

La Ruta d'Art Urbà del València CF és fruit de la col·laboració entre la Fundació VCF i la Diputació de València, a través de València Turisme, una iniciativa que sorgeix amb l'objectiu de promoure la incorporació de l'art urbà de qualitat com a llit d'expressió cultural i artística, per a crear un itinerari turístic de referència, vinculat al València CF, a la província de València.

De fet, el KM.0 de la Ruta va ser inaugurat en la prèvia del Trofeu Taronja amb representants del València CF, la Fundació VCF, la Diputació de València i la Generalitat Valenciana.

Sueca serà la pròxima parada de la I Edició de la Ruta d'Art Urbà del València CF.
Completant així amb els murals ja inagurados de Riba-roja i Cullera, els tres municipis que alberguen un espai mural per a donar continuïtat al Km.0 del Camp de Mestalla.