Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja ret homenatge a Rubén Burgos

L'exjugador i entrenador del València Basket, acompanyat per la seua família i visiblement emocionat, va signar en el llibre d'honor i va rebre l'escut de la localitat

'ESPORTS' 5 de juny de 2024

Ahir, el poble de Riba-roja de Túria va rendir un magnífic i merescut homenatge al seu benvolgut esportista Rubén Burgos. L'esdeveniment, que va tindre lloc en la plaça de l'Ajuntament, va ser una mostra de l'afecte i respecte que els veïns i veïnes, així com els clubs esportius locals, tenen cap a Rubén. En la celebració, Burgos, acompanyat per la seua família i visiblement emocionat, va signar en el llibre d'honor de Riba-roja i va rebre l'escut de la localitat de mans de l'alcalde, Robert Raga.

“Hui és un dia especial en el qual retem homenatge al nostre veí, Rubén Burgos, un dels nostres que passeja per Espanya i per Europa el nom del seu poble Riba-roja de Túria amb orgull. El seu treball, la seua humilitat i la seua dedicació total a la gran passió que és el basquet, són un exemple per a tots”.- destacava l'alcalde. Rubén per part seua, es va mostrar molt emocionat i agraït: “Els exitos esportius si els compartim amb més gent fins i tot es gaudeixen més. I a més al meu poble, on realment sempre que torne em trobe molt a gust i així m'ho han demostrat”.

La plaça es va omplir d'un ambient espectacular amb activitats esportives, la presència de la mascota del València Basket, PAM, un photocall amb la Copa, i la degustació d'orxata i fartons a càrrec dels Bunyoleres del Poble. Va ser un gran dia tant per a Rubén com per a l'esport en general.

L'homenatge arriba després d'una reeixida carrera com a jugador i ara com a entrenador, després d'haver portat al València Basket a #proclamar campió de la Lliga Femenina, aconseguint l'anhelat triplet amb triomfs en la Copa de la Reina i la Supercopa. Rubén Burgos ha sigut un dels principals artífexs d'aquest històric assoliment al costat de l'equip femení del club taronja. En l'esdeveniment, Burgos va estar acompanyat pel director general del València Basket, Enric Carbonell, i el director esportiu, Esteban Albert. 

L'acte també va servir per a brindar-li suport de cara al Campionat Europeu Femení Sub-20 que es disputarà al juliol a Lituània, on Rubén dirigirà com a seleccionador nacional. El poble de Riba-roja de Túria celebra amb orgull els èxits de Rubén Burgos, qui continua sent una inspiració per a tots i totes.