Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

El quartet valencià L'Habitació Roja irromp aquest divendres en els populars Festes del Crist de Riba-roja de Túria

(1)
L'actuació de Bajoqueta Rock i la gran Cordà se celebrarà la nit del dissabte

'FESTES' 7 de setembre de 2023

La música en directe del quartet valencià L'Habitació Roja arriba divendres nit a la Plaça de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria, amb un recopilatori de grans èxits, especialment dels seus últims treballe ‘Anys llum’ i ‘Anys Llum II’, gravats amb motiu del seu 25 aniversari.  El grup L'Habitació Roja, format per Jorge Martí, José Marco, Pau Roca i Marc Greenwood, aprofitarà aquesta magnífica ocasió per a guanyarse a un públic entregat com hits d'altura com ‘La meua Habitació’, ‘Et Vull’ i ‘Et faré Recordar’,entre outros molts.

Riba-roja es troba immersa en la celebració de les seues festes patronals en honor al Santíssim Crist dels Afligits, que se celebren en la localitat fins al pròxim 14 de setembre, organitzades per l'Ajuntament de Riba-roja i la Confraria  del Crist dels Afligits. 

Una altra de les actuacions estel·lars serà la de Bajoqueta Rock, fidels a la seua cita amb el seu lloc d'origen, atraparan al seu incondicional públic el dissabte 9 de setembre a les 23.15 en la Plaça de l'Ajuntament, com el seu rock 100% valencià, ‘de la terreta’. Després del concert, organitzada per l'Associació Penya El Coet, tindrà lloc la gran Cordà en la Plaça Adolfo Suárez.

La gastronomia arriba el diumenge 10 de setembre de la mà d'un dels esdeveniments més populars de la Comunitat Valenciana. La 7a Trobada ‘Els nostres bars. #ADN 100% Esmorzador’ que començarà a les 10.00 hores en la Cebera, organitzat per Almorzar4Magnifics i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria i el Bar Institut, establiment local que ostenta el premi Cacau d’ Or, pels seus excel·lents esmorzars. Per 15 euros, els assistents podran degustar quatre entrants, torrà i beguda i participar el sorteig de diversos premis.

Aqueixa mateixa vesprada, tindrà lloc un dels esdeveniments esportius que s'han consolidat en el calendari festiu, la Run Càncer, una marxa popular, organitzada per la Junta Local de l'Associació Espanyola contra el Càncer amb la finalitat de recaptar fons per a investigació.

Els ‘tardeos’ a partir de les 19.00 hores a càrrec de Bernat Music Feelings -9 de setembre-, el grup Carpinxo’#s Band, 10 de setembre o Soto Goes Jazz -12 de setembre-, formen part d'un interessant cartell de músics valencians, que seran l'avantsala a les nits a la fresca en les quals gaudir d'espectacles com el que oferirà l'alumnat dels conservatoris professionals de Música i Dansa de Riba-roja el dia 11 a les 22.00 hores. El grup Golden Apple Quartet , el 12 de setembre a les 22.00 hores o l'actuació de la Banda Simfònica Unió Musical de Riba-roja com ‘El fantasma de l'Òpera’ lanoche el dia 13 tancaran els actes musicals . A la 1.00 hores, em l'esplanada del CIJ, mascletà nocturna a càrrec de la pirotècnia La Gironina. 

El dia gran serà el 14 de setembre, festivitat del Santíssim Crist dels Afligits. La jornada començarà a les 8.00 hores com una despertà i a les 12.00 serà la Missa Solemne en honor al patró de la localitat. La Pirotècnia Valenciana Gori oferirà a les 14.00 hores una mascletá i a les 20.00 hores, la solemne Processó pels carrers del centre històric tancarà el programa d'actes.

L'alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga ha ressaltat ‘el caràcter integrador de les festes del Crist. que cada any, organitzem, juntament amb la Confraria del Crist del Afligits, amb la il·lusió d'agradar a tots els públics’,  -matisa- ‘hem apostat, un any més, per grups musicals de la terra, com L'Habitació Roja i Bajoqueta Rock, que amb el seu repertori habitual faran vibrar a Riba-roja de Túria’.