Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

  • Imprimir

I Festival de Gastronetas Street Food a Riba-roja

(2)
Dies 10, 11 i 12 de Juny en l'esplanada davant del CIJ.

'FOMENT ECONÓMIC I COMERÇ' 31 de maig de 2016


Gastronetas és un festival gastronòmic que es du a terme per tota la Comunitat Valenciana, a través d'una ruta de food-trucks arribats de tota Espanya, oferint una gastronomia de qualitat a peu de carrer.

Este festival ho organitza Wolow, la primera generació de Leinners a València, composta per 9 jóvens emprenedors de la Universitat la Florida i la Universitat de Mondragón, que van acudir en el mes de novembre de 2015, al Punt d'Atenció a l'Emprenedor de Riba-roja, amb esta idea innovadora buscant assessorament i suport a fi de posar-la en marxa i, finalment amb la col.laboració de la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria tindrà lloc els dies 10, 11 i 12 de juny.

Gastronetas Sreet Food Festival s'iniciarà a Riba-roja i te previst recorrer ciutats com Gandia, Dénia, Xàbia, València, Benidorm i Alacant.

El que es pretén acollint este Festival, és que Riba-roja es convertisca en un focus d'atracció de visitants, a més, que el municipi es posicione com referent, i com no, que l'afluència de visitants també repercutisca en el comerç local i a més, no suposa despesa per a l´Ajuntament.


Les food-trucks presentaran una oferta gastronòmica diferent i complementària a l'oferta local, com menjar; vegetarià, japones, italià, xile, veneçolà i búlgar, entre altres.

Este festival es va a caracteritzar per diverses activitats per a xiquets en un ambient familiar, en la que els pares podran gaudir de l'esdeveniment sense preocupar-se dels xicotets, ja que estos estaran entretinguts realitzant tallers gastronòmics com 'sweet sushi' i 'batits/smoothies', a més creant les seues pròpies tendes de campanya índies i buscant tresors entre els Gastronetas. A més, també els més peques podran divertir-se practicant jocs tradicionals i moltes sorpreses més.

En un ambient estiuenc, amb molta energia i creativitat vine a gaudir amb nosaltres en el I  Festival de Gastronetas Street Food. Vos esperem!!!"