Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

8

ORIENTACIÓN AL USUARIO

  • Imprimir

Obertura termini per a participar en la XIX Fira del Comerç y XV Racó del Menjar 2019

(3)
Obertura de termini perquè els bars i negocis del sector d'hostaleria de Riba-roja puguen participar en el "Racó del Menjar", i per als comerços de Riba-roja que vulguen participar en la XIX Fira del Comerç 2019.

'COMERÇ' 1 d'abril de 2019

:: XV Racó del Menjar:

Un any més l'Ajuntament de Riba-roja de Túria a través de la Regidoria de Comerç, celebrarà la XIX Fira del Comerç els pròxims dies 1 i 2 de juny a l'esplanada davant del CIJ i dins d'aquest esdeveniment estarà incorporat el "Racó del Menjar", on 10 bars, restaurants i negocis orientats a la gastronomia de Riba-roja, oferixen menjars, sopars i tapes.

Aquest any el "Racó del Menjar" també compta com l'any passat el divendres 31 de maig de 18.30 a 1:00h i a fi de que tinga el màxim èxit s'ha programat la "Nit de la GinTapa" que consisteix en:
Els 10 bars/restaurants oferiran:
:: una tapa i beguda a 2,5 euros
:: un combinat nacional 4,5 euros

Els bars/restaurants repartiran un taló de la GinTapa, aquells clients que tinguen almenys 4 segells de bars i restaurants diferents entreran en un sorteig d'1 sopar valorat en 50 euros, canviable en els bars i restaurants expositors en la Fira del Comerç.

A més aquest esdeveniment estarà amenitzat per música en directe i animació infantil.
El dissabte 1 de juny i diumenge 2 de juny l'horari correspondrà al de la Fira del Comerç, i cada negoci establirà els productes a vendre; sopars, menjars, aperitius i begudes.
Per això, ens agradaria comptar amb la vostra presència en la XV edició del "Racó del Menjar" integrat en la Fira del Comerç, sent conscients que aquest tipus de negoci suposa un gran esforç, però per una altra també som coneixedors que aquest esdeveniment és el major aparador comercial i gastronòmic que pot tenir Riba-roja.

Les sol·licituds hauran de presentar-se per registre d'entrada de l'Ajuntament a partir del dia 11 de març fins al 3 de maig. La selecció dels participants es realitzarà conforme al que s'estableix en les bases reguladores, aprovades per Junta de Govern Local el 4 de març de 2019.

:: XIX Fira del Comerç:

Un any més l'Ajuntament de Riba-roja de Túria a través de la regidoria de Comerç, celebrarà la XIX Fira del Comerç els pròxims dies 1 i 2 de juny en l'esplanada davant del CIJ.

La Fira del Comerç de Riba-roja s'ha convertit en  un referent comercial tant en la comarca com en la província de València, degut tant al nombre d'expositors com al nombre de persones que la visiten.

Per això, ens agradaria comptar amb la vostra presència en la XIX Fira del Comerç, sent conscients que per als comerciants suposa un gran esforç però per una altra també som coneixedors que la Fira Comercial de Riba-roja és el major aparador comercial que pot tindre Riba-roja.

Les sol·licituds hauran de presentar-se en l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local o a través del correu: adl@ribarroja.es abans del 3 de maig de 2019. ​