Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

  • Imprimir

Els 13 treballadors del Pla Conjunt de les Administracions Públiques finalitzen la seua relació laboral en l’Ajuntament

Els empleats han realitzat durant sis mesos tasques de manteniment d’espais públics del municipi.

'FOMENT ECONÒMIC, PARCS I JARDINS' 20 d'abril de 2016

L’alcalde de Riba-roja, Robert Raga i els regidors de Foment Econòmic, Rafael Folgado i de Parcs i Jardins, Rafa Gómez han felicitat este matí als treballadors integrants del Pla d’Ocupació Conjunt de les Administracions Públiques Valencianes per a l’exercici 2015, per la labor realitzada des del passat mes de novembre en el municipi.

Durant sis mesos, els treballadors han dut a terme tasques de manteniment d’espais públics, consistents en la neteja i desbrossament manual de vials i de zones verdes, labors de poda, retirada de residus i neteja.

El grup l'han format un total de 13 persones de les que 3 són oficials i 10 peons, que han sigut dividits per zones, amb la finalitat de maximitzar l’eficiència i gestió de recursos, tant humans com materials.

Tant el regidor de Parcs i Jardins com el de Foment Econòmic han felicitat els treballadors per la seua ‘eficàcia i implicació en totes les tasques realitzades’ i han destacat ‘la gran aposta del govern municipal per la creació d’ocupació en els nous pressupostos’, al mateix temps que han assenyalat la imminent posada en marxa de nous plans d’ocupació local i conjunts de les Administracions Públiques, així com el propòsit de potenciar les relacions amb les empreses del polígon per a afavorir les contractacions de persones desempleades.

Per la seua banda l’alcalde ha anunciat als treballadors que ‘s’està dissenyant un nou sistema de treball zonificat que permetrà oferir un millor servei en urbanitzacions i nucli urbà, a través de la contractació d’empreses de jardineria’. En este sentit ha destacat ‘l’externalització d’este servei afavorirà la contractació de treballadors’

El Pla Conjunt ha tingut un cost de 74.892,15, dels quals 49.928,10€ han sigut subvencionats i 24.964,10€ corresponen a l’aportació municipal.