Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

I Jornada Nos propomos Riba-roja

(1)

'EDUCACIÓ I MEDI AMBIENT' 11 de gener de 2023

El dilluns 9 de gener de 2023 es va celebrar la primera jornada "Nos propomos" (Nosaltres proposem) a Riba-roja de Túria. El CEIP Mas d'Escoto ha presentat la seua proposta amb la qual formarà part del projecte internacional.

NOS PROPOMOS és un projecte que té com a objectiu promoure una ciutadania territorial local efectiva, des d'una perspectiva de governança i sostenibilitat a través de l'àmbit educatiu. Naix a Portugal, s'expandeix al Brasil i a Espanya és present en centres educatius de Ciudad Real, Ontinyent, València, Xàbea i ara Riba-roja.

L'alcalde de Riba-roja, Robert Raga ha assistit a la jornada juntament amb la regidora d'Educació, Zàfira Pérez, la directora CEIP Mas d'Escoto, Mila Peris i el catedràtic honorífic del departament de didàctica de les CCSS (Facultat de Magisteri-UV) i Coordinador Nos Propomos, Xose Manuel Souto qui va explicar les bases del projecte i les iniciatives i accions que s'han dut a terme.

La jornada va comptar amb representants dels centres educatius d'Ontinyent, València i Xàbea, els qui van explicar els projectes que s'han dut a terme a través del treball i propostes de l'alumnat.

Aquesta iniciativa col·labora amb el compliment de l'ODS16 per a promoure societats pacífiques i inclusives per al desenvolupament sostenible amb institucions sòlides com a fruit de la participació.