Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

  • Imprimir

La Botaia acull fins al 8 de novembre l'exposició fotogràfica 'Clarobscurs en Salut Mental'

La mostra recull una vintena de fotografies treballades pels usuaris i usuàries del programa Prisma.

'POLITIQUES INCLUSIVES' 3 de novembre de 2020

L'alcalde de Riba-roja, Robert Raga acompanyat de la regidora de Polítiques Inclusives, Lola Verdeguer ha inaugurat aquest matí l'exposició fotogràfica “Clarobscurs en salut mental”, realitzada pels usuaris i usuàries del Programa de Rehabilitació i Inserció en Salut Mental, PRISMA

L'exposició es compon de 20 fotografies elaborades i ideades per les persones usuàries de PRISMA Bétera i Vilamarxant i que gira entorn dels diferents processos que cadascun o una ha viscut durant els seus processos de recuperació i/o empoderament.

Aquestes fotografies són el fruit de mesos de treball en diferents tallers de PRISMA i que amb orgull volen mostrar a la societat. Una mostra en les quals es comparteixen llums i ombres d'algunes de les persones usuàries

Aquesta exposició itinerant, ha recorregut ja els municipis de Bétera i Vilamarxant i després del seu pas per Riba-roja, s'exposarà en altres municipis de la comarca.

El programa PRISMA, dependent de la Mancomunitat Camp de Túria, va començar el seu funcionament en Riba-roja el mes d'octubre passat. En les seues quatre seus realitzant un seguiment a 68 persones i les seues famílies que, en algun moment de la seua vida han patit o pateixen algun problema de salut mental.

Des de Prisma es recolza en el seu procés de creixement i se'ls ajuda a desenvolupar el seu propi camí mitjançant activitats i/o tallers.

La regidor de Polítiques Inclusives, Lola Verdeguer ha destacat la importància de “acompanyar en el seu desenvolupament personal a les persones que pateixen algun problema de salut mental, realitzar un seguiment i incrementar la seua autoestima amb accions com l'exposició que ens ocupa”.

L'exposició estarà oberta al públic de 9 a 14.00 hores i els dimecres de 16.30 a 19.00 hores.