Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Informació procés adminisió d'alumnat curs escolar 2022-23

(2)

'EDUCACIÓ' 5 d'abril de 2022

En breu donarà inici el procés d'admissió de l'alumnat en els centres públics i en els ensenyaments concertats dels centres privats de la Comunitat Valenciana que imparteixen ensenyaments d'Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat, Formació Professional Bàsica, Cicles Formatius de Grau Mitjà i Cicles Formatius de Grau Superior.

La participació en el procés d'admissió per al curs 2022-23 es realitzarà exclusivament de manera telemàtica mitjançant el procediment descrit en l'apartat huité de la resolució de 28 de març de 2022 per la qual s'estableix el calendari i es dicten les instruccions respecte al procediment d'admissió de l'alumnat en els centres docents sostinguts amb fons públics de la Comunitat valenciana que imparteixen ensenyaments d'Educació Infantil, Educació primària, educació Secundària obligatòria i Batxillerat per al curs 2022-23.

El procés d'admissió dels alumnes en Infantil i Primària per al curs 2022-2023 començarà el pròxim 26 d'abril i acabarà el dia 4 de maig. En els següents enllaços es pot consultar la informació publicada per la GVA així com el calendari de matriculació per al curs 2022-23.

Adjuntem el cartell informatiu de les diferents jornades de portes obertes que han programat els centres educatius d'Infantil i Primària de la localitat.

La regidoria d'Educació queda a la vostra disposició per a resoldre qualsevol dubte o dificultat que us puga sorgir en aquest procés a través del correu electrònic educacio@ribarroja.es