Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Jornades de portes obertes del Conservatori Professional de Música de Riba-roja de Túria per a Ensenyaments Elementals curs 2024-2025

(1)
Inscripció a les Jornades de portes obertes del Conservatori Professional de Música de Riba-roja de Túria per a Ensenyaments Elementals curs 2024-2025.

'EDUCACIÓ' 28 de març de 2024

Si vols iniciar estudis oficials de música, del 13 al 17 de maig, durant les jornades de portes obertes del Conservatori podràs conéixer al professorat del centre, rebre orientació sobre quina especialitat estudiar, resoldre els teus dubtes en relació amb els estudis elementals de música i obtindre tota la informació necessària per a participar en les proves d'ingrés o accés per al curs 2024/2025.

També si eres major de 8 anys, ja estàs estudiant un instrument i desitges accedir a un curs diferent de 1r, durant la setmana del 13 al 17 de maig podràs accedir a una entrevista amb el professor/a de la teua especialitat perquè puga orientar-te a quin curs has de realitzar la prova d'accés.

Una vegada emplenat rebràs un correu de confirmació i, abans del dia 8 de maig, t'informarem del dia i l'hora en la qual es farà la sessió per a la teua especialitat o la classe amb el professor/a.

A més en el correu que ens facilites, rebràs un avís quan es publique la convocatòria per a les proves d'ingrés 2024.

Accedix a la inscripció fent clic en el següent enllaç: