Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Jornades de portes obertes del Conservatori Professional de Música de Riba-roja de Túria per als Ensenyaments Professionals curs 2024-2025

(1)
Inscripció a les Jornades de portes obertes del Conservatori Professional de Música de Riba-roja de Túria per als Ensenyaments Professionals curs 2024-2025.

'EDUCACIÓ' 28 de març de 2024

Si vols iniciar estudis professionals de música, del 13 al 17 de maig durant les jornades de portes obertes del Conservatori podràs conéixer al professorat del centre, rebre orientació, resoldre els teus dubtes en relació amb els estudis professionals de música i obtindre tota la informació necessària per a participar en les proves d'ingrés per al curs 2024/2025.

També si eres major de 12 anys, ja estàs estudiant un instrument i desitges accedir a un curs diferent de 1r dels ensenyaments professionals, durant la setmana del 13 al 17 de maig podràs accedir a una entrevista amb el professor/a de la teua especialitat perquè puga orientar-te a quin curs has de realitzar la prova d'accés.

Una vegada emplenat rebràs un correu de confirmació i, abans del dia 8 de maig, t'informarem del dia i l'hora en la qual es realitzarà la sessió per a la teua especialitat o la classe amb el professor/a.

A més en el correu que ens facilites, rebràs un avís quan es publique la convocatòria per a les proves d'accés als ensenyaments professionals 2024.

Accedix a la inscripció fent clic en el següent enllaç: