Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

8

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

La campanya Bunyols Solidaris de les falles de Riba-roja recapta més de 600€ i quasi 4.000 productes infantils

La iniciativa, organitzada per la Junta Local Fallera, es va desenvolupar el diumenge 12 de desembre des de les 11 del matí fins a les 14 hores.

'FALLES' 4 de gener de 2022

La campanya Bunyols Solidaris, organitzada per la Junta Local Fallera de Riba-roja des de la secretaria de Cultura i Tradició i en col·laboració amb les sis comissions falleres de la localitat: L'Harmonia, El Túria, La Unió, La Pau, L'Amistat i la Falla Plaça de la Constitució, ha recaptat més de 600€ en metàl·lic i quasi 4.000 productes infantils.

Es tracta de la primera vegada que es duu a terme aquesta iniciativa i el seu èxit ha sorprés gratament l'organització. Durant la jornada del diumenge 12 de desembre, les comissions de les sis falles de Riba-roja van col·laborar donant els bunyols que cuinaven als qui arribaven als seus casals i van aportar de manera solidària productes d'higiene infantil. Així mateix, es va recaptar una quantitat econòmica en metàl·lic gràcies a aportacions voluntàries dels veïns, els qui s'han implicat molt en aquesta campanya.

Per part seua, l'Ajuntament de Riba-roja va col·laborar amb l'aportació a cada casal faller d'unflables per a oferir jocs als xiquets i amb l'oli i la farina necessaris per al cuinat de tots els bunyols.

En concret, Bunyols Solidaris ha recaptat un total de 603 euros en metàl·lic, 3400 bolquers, 255 productes d'higiene infantil i prop de 200 productes de puericultura. Amb els 603€ s'ha adquirit la resta de productes d'alimentació i neteja que es consideren necessaris com són 120 garrafes de 3 litres de detergents de roba, 120 de lleixiu de 2 litres, 120 fregasols, 80 llaunes de tonyina, 40 pots de tomaca fregida, 40 de llegums i 40 quilos arròs.

Tot el recaptat s'ha distribuït entre dues entitats: Càritas i el Banc d'Aliments de Riba-roja. La major part ha anat a parar a aquesta última institució, ja que és quan més falta li fa per motius de finalització de l'any, del pressupost i la subvenció.

Per part seua, Càritas ha rebut els productes de puericultura i tèxtil infantil i part de les compres de productes d'alimentació i higiene.