Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'Ajuntament de Riba-roja activa el protocol d'emergències davant l'episodi de fortes pluges previst per a aquest cap de setmana

El dispositiu preveu el control d'embornals, talls de vies i brigades de neteja per a atendre qualsevol imprevist.

'SEGURETAT CIUTADANA' 1 de setembre de 2023

L'alcalde de Riba-roja, Robert Raga ha convocat aquest matí a la Comissió d'Emergències, a fi de previndre els possibles efectes de l'episodi de pluges previst per a aquest cap de setmana.

El Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat Valenciana, atesa la predicció de l'Agència Estatal de Metereología, AEMET, ha decretat per al 2 de setembre el nivell taronja per preemergències per pluges i tempestes en tot el litoral i nivell groc per risc de pluges i tempestes, a l'interior nord i interior sud de la província de València.

En el dispositiu s'ha previst la revisió d'embornals de les zones més sensibles del terme municipal, mesures preventives de senyalització i tanques en l'àrea industrial i operatius especials de guàrdia de Policia Local i brigada d'Obres i Serveis, per a atendre qualsevol incident a conseqüència de les pluges.

Un de les zones en les quals se centrarà l'atenció serà el polígon industrial L'Oliveral, amb especial incidència als carrers que presenten major risc d'inundabilitat, així com en el control de les basses i els barrancs de Pozalet i Poyo. Aquest matí s'ha comunicat a les empreses de la zona diferents plans amb les vies d'evacuació i desviaments establits per la Policia Local, en el cas que fora necessari.

L'alcalde de Riba-roja, Robert Raga ha assegurat que estarà en contacte permanent amb els serveis meteorològics i pendent de qualsevol alerta d'empitjorament del temps, que obligue a suspendre les festes previstes per a aquest cap de setmana amb motiu de la festivitat del Santíssim Crist dels Afligits, com l'Entrada Mora i Cristiana prevista per a aquest dissabte 2 a les 23.00 hores i la Cavalcada i sopar solidari organitzat per a la tard-nit del diumenge 3.