Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria organitza 'La Ruta Fest' amb DJ's icònics de l'època

L'esdeveniment cultural es desenvolupa en un dels municipis més emblemàtics de la ruta.

Serà el 6 d'agost amb 12 hores de música ininterrompudes i sorpreses.

'FESTES' 5 d'agost de 2022

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria organitza aquest dissabte 6 d'agost, ‘La Ruta Fest’ el festival de música remember que comptarà amb sis dels dj’s més icònics de l'època i amb 12 hores de música non-stop en “un ambient relaxat i divertit que pretén recuperar la part més cultural i artística de finals dels 80 i els 90” ha explicat el seu alcalde Robert Raga.

La música vindrà de la mà de Kike Jaén - ex NOD-, Jesús Brisa -ex Expiral- Los Gemelos –ex Puzle, Vicente Mafia – ex Melody/Spook Factory, José Luis El Nano –ex Spook Factory /El Torero, Tony El Gitano –ex Xocolate-, Miguel El Divíno –ex Raya Blanca/Actv.

L'esdeveniment es durà a terme en el recinte de la Cebera, en el qual es preveu prop de 2.000 persones que podran gaudir de food-trucks, posada en escena de l'època i sorpreses “que pretenen oferir una experiència retro als quals acudisquen al festival”, a més de facilitats per a arribar fins a la zona i gaudir de manera segura. “La Cebera compta amb la parada de metro a pocs metres d'ella, a més de dues zones d'aparcaments, i oferirem un servei de llançadora gratuït per als veïns i veïnes que es desplace des de les urbanitzacions o altres zones del municipi”, matisa l'alcalde.

L'alcalde ha aprofitat per a explicar que la idea ha anat germinant en paral·lel a la nova sèrie que Atresmedia té previst llançar pròximament sobre La Ruta i els episodis de la qual han pres com a escenari – entre altres localitats- Riba-roja de Túria i la famosa discoteca -ja tancada- ‘NOD’. ‘La idea és rememorar o viure per als més joves que no han conegut la ruta, la faceta més artística d'aquell període en el qual València es va transformar en el punt d'arribada de la música més trencadora i avantguardista de tota Espanya”, matisa l'alcalde.

Raga ha recordat que el festival forma part d'una extensa programació d'activitats culturals i d'oci que l'Ajuntament ha organitzat per als mesos de juliol, agost i setembre. Dins d'eixa oferta figura el Festival d´Arts al Carrer, ARTUR, que omplirà d'animació per a tots els públics, les places i carrers del nostre municipi, actuacions musicals i cinema de barri, a l'agost, la festa de Fadrins, del 19 al 27 d'agost, els Moros i Cristians, 2 i 3 de setembre, les festes en honor al Santíssim Crist dels Afligits de l'1 al 14 de setembre o la popular Festa del Dux els dies 23, 24 i 25 de setembre.