Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'Ajuntament de Riba-roja destinarà 150.000 euros a insonoritzar quatre aules d'assaig del Conservatori Professional

Es tracta de la major quantia econòmica que atorga la Diputació per al condicionament i millora de l'edifici municipal

29 de Decembre de 2017


Les aules d'assaig del Conservatori Professional Municipal seran insonoritzades gràcies a la subvenció de 100.000 euros atorgada per la Diputació de València dins de les ajudes destinades a obres de condicionament, millora o conservació d'immobles destinats a activitats musicals de la província de València per als exercicis 2016-2017. L'Ajuntament aportarà 50.000 euros, per la qual cosa el cost total de les obres ascendirà a 150.000 euros.

La Diputació ha finançat un total de 88 projectes -16 públics i 72 privats- que sumen un pressupost de 3.583.041 euros destinats a la restauració d'immobles musicals. La participació destinada als ajuntaments, entre els quals es troba Riba-roja de Túria, ha tingut un muntant de 1.031.522 euros.

Aquesta ajuda possibilitarà a l'Ajuntament insonoritzar un total de quatre aules polivalents del Conservatori Professional Municipal, així com adequar l'entrada i el vestíbul de l'edifici municipal.

Aquestes millores s'uneixen a les quals va realitzar el Consistori el passat estiu el cost del qual va ascendir a 75.000 euros dels quals 50.000 els va aportar la Diputació de València. Aquestes obres van consistir en el condicionament de les escales d'emergència, l'adequació de banys accessibles, el condicionament dels vestuaris, l'adquisició de mobiliari d'aules i d'oficines, reparació de tarimes, treballs de pintura i impermeabilització de les terrasses.

Aquestes obres van ser una continuïtat de les iniciades en 2016, quan l'executiu va realitzar la renovació d'estores d'algunes aules, canvi en l'obertura de les portes i instal·lació de noves tarimes.

 Esta és la segona ajuda que rebem en dos anys i mitjà per a inversions en infraestructures de centres educatius de música i dansa, la qual cosa ens ha permès esmenar les zones d'evacuació, sectorización i accessibilitat, i amb aquesta última concessió resoldrem els temes d'acústica , assegura la regidor d'Urbanisme i Obra Pública, Teresa Pozuelo.

En la convocatòria d'enguany, la corporació provincial ha donat preferència a les obres necessàries per a la realització de l'activitat artística. Com a novetat, ha prioritzat aquells projectes no han rebut ajudes en els anys anteriors. Així mateix, s'ha premiat el cofinançament amb els governs locals.

   Estamos solucionant aquelles deficiències que, incomprensiblement, han estat ací durant anys i no s'ha intervingut per a resoldre-les , afirma Miquel Castillo, regidor d'Educació i Cultura, qui ha matisat    por sort, la Diputació s'ha preocupat per les nostres necessitats i ens ha concedit una subvenció de 100.000 euros per a atacar aquest problema heretat que afecta a les classes i al veïnat de la zona. Una intervenció que s'uneix a les realitzades amb pressupost municipal .