Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'Ajuntament de Riba-roja i els veïns i veïnes del municipi se suma al dol oficial decretat per la Generalitat Valenciana per als dies 23, 24 i 25 de febrer de 2024

23 de febrer de 2024

L'Ajuntament de Riba-roja i els veïns i veïnes del municipi ens sumem al dol oficial decretat per la Generalitat Valenciana per als dies 23, 24 i 25 de febrer de 2024 a causa del tràgic incendi ocorregut a la ciutat de València amb víctimes mortals i diversos desapareguts. En senyal de respecte i dol, les banderes dels edificis municipals onejaran a mitja asta.

Expressem nostres més sinceres condolences a totes les persones afectades i als familiars de les víctimes. Així mateix, volem agrair i reconéixer l'exemplar treball realitzat pel cos de bombers, emergències i les forces de seguretat, els qui amb el seu valor i dedicació han treballat incansablement per a salvar vides i dur a terme les labors d'extinció.

En senyal de respecte i solidaritat, l'Ajuntament suspén la Crida i tots els actes ludico-festius programats per a este cap de setmana excepte els "Trobades de Dansa".

L'Ajuntament de Riba-roja convoca a la ciutadania a unir-se demà, dissabte 24 de febrer, a les 12.00 hores, en una concentració d'un minut de silenci a les portes del consistori com a mostra de respecte i solidaritat cap a les víctimes.