Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'Ajuntament de Riba-roja i la Universitat convoquen les taules sectorials de participació ciutadana per al desenvolupament del Pla Estratègic

Es tracta de fòrums de reflexió i debat dels diferents àmbits d'actuació

28 de Novembre de 2017


L'Ajuntament de Riba-roja, a través d'EcoRiba i la Universitat de València, des del departament de Projecció i Planificació Territorial, continuen treballant en l'elaboració del Pla Estratègic de Riba-roja, que guiarà el futur desenvolupament socioeconòmic del territori sota els principis de la sostenibilitat econòmica, social i ambiental i de la cooperació i implicació activa de tots els actors polítics, socials i econòmics.

Aquesta setmana s'han convocat les diferents taules sectorials, que permetran treballar de forma coordinada la planificació de les actuacions més importants que es vagen a desenvolupar en els pròxims anys.

Aquest procés, obert a la ciutadania, pretén generar un espai de reflexió i debat que permeta abordar el seguiment i avaluació del pla, al mateix temps que els ciutadans aporten idees, suggeriments i propostes dins de l'àmbit d'actuació al que fa referència les diferents taules convocades.

.El 27 de novembre es va celebrar en primera convocatòria la Taula Sectorial Medio Ambient i Qualitat de Vida, que va reunir en el Saló de Plens, a representants dels Consells Sectorials de Benestar Social, Medi ambient i el Consell Sectorial Territorial

Avui, 28 de novembre a les 17:00 hores se celebrarà la Taula Sectorial Desarrollo Social i Col·lectivitats, a la qual estan convocats els consells sectorials de la Infància i l'Adolescència, Benestar Social, Econòmic i Social, Joventut i el Territorial. A les 19:00 hores, tindrà lloc la Taula Sectorial  Modelo Econòmic i Territori, amb presència de representants dels consells sectorials Econòmic i Social, Medi ambient i el Territorial.

Finalment, el dijous 30 de novembre a les 17:00 hores se celebrarà la Taula Sectorial  Cultura, Educació i Esport, amb la participació dels consells sectorials d'Esports i Festes i Tradicions.

Aquest fòrum està obert a la participació de tots els veïns i veïnes de Riba-roja de Túria.