Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'alcalde de Riba-roja va atendre 342 veïns i veïnes durant 2020 en plena pandèmia

La situació de crisi sanitària per la COVID-19 ha incrementat l'atenció telemàtica i ha incorporat a l'agenda política 23 comissions específiques per a atendre les necessitats sanitàries i socials de la població.

'ALCALDIA' 28 d'abril de 2021

L'alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga va mantindre activa la seua agenda en plena pandèmia del Covid-19 i va comptabilitzar 342 atencions ciutadanes al llarg de 2020. El primer edil va atendre 163 visites de veïnes/ïns amb un temps mitjà d'espera de 15 dies i una temps mitjà per visita de 30 minuts.

Segons l'informe elaborat per l'Alcaldia, respectant el període de l'estat d'Alarma establit entre el 14 de març i el 21 de juny de 2020 i les restriccions sanitàries establides pel Consell, el primer edil es va reunir 96 vegades amb associacions del teixit social, cultural, educatiu, esportiu i empresarial i va rebre en el seu despatx a 83 representants d'empreses i comerços. A més s'ha reunit en 38 ocasions amb les direccions dels diferents col·legis del municipi, conservatoris, EEII, EPA i AMPA´s.

Així mateix, va mantindre l'agenda de trobades i actes públics entre els quals destaquen un total de 56 reunions amb diferents organismes oficials d'àmbit autonòmic o provincial com és el cas de les diferents conselleries de la Generalitat o la Diputació de València.

L'actual situació ha incorporat a l'agenda política un total de 23 Comissions Covid, formades per responsables polítics i tècnics de les principals àrees municipals i la Policia Local per a atendre les necessitats sanitàries i socials de la població. A més, destacant els òrgans col·legiats del propi Ajuntament, s'han realitzat 14 plens amb les seues respectives comissions informatives i s'han celebrat 47 Juntes de Govern Local, a les quals cal sumar 32 reunions individuals i col·lectives amb els portaveus dels grups municipals.

Al llarg del 2020, les diferents activitats que desenvolupa l'alcalde abasten segments tan dispars com l'assistència en 12 ocasions a la Mancomunitat Camp de Túria per a assistir al Ple i a diferents actes. Ha assistit a 2 Comissions de treball de la Junta Rectora del Parc Natural del Túria i ha realitzat dues reunions sectorials amb la Coordinadora en Defensa dels Boscos del Túria. Paral·lelament ha oficiat 3 enllaços matrimonials i ha participat en 29 entrevistes de diferents mitjans de comunicació.

Durant l'any passat i abans de decretar-se l'Estat d'Alarma, Robert Raga va representar a Riba-roja en la Fira Internacional de Turisme, FITUR i en l'Assemblea de Ciutats pel Clima, celebrades ambdós a Madrid, així com en la Comissió Executiva i Consell de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies.

És destacable la seua labor com a President del Consorci València Interior que compagina amb l'Alcaldia. Durant l'any passat es va reunir en 33 ocasions per a la celebració de Juntes de Govern, Assemblees i reunions amb les diferents Mancomunitats que integren el Consorci.

Amb aquestes xifres, des que en 2015 ocupara l'Alcaldia, Robert Raga ha mantingut 296 reunions amb associacions del municipi i ha tingut 348 contactes amb empreses i comerciants de l'àmbit local, a més de l'assistència a més de 1.100 actes públics. L'alcalde de Riba-roja, Robert Raga ha destacat “la necessitat de l'atenció directa amb els meus veïns i veïnes, bé de manera presencial o per mitjans telemàtics, ha sigut molt important, especialment durant el temps de pandèmia que travessem, en el qual s'ha agreujat la situació de moltes famílies del nostre municipi”. Raga ha matisat “hem estat al costat dels col·lectius que més el necessiten i continuarem estant-ho per a intentar minimitzar o solucionar els seus problemes familiars o econòmics, a través dels múltiples recursos municipals dels quals disposem”.