Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'empresa Docks celebra el seu centenari a les seues instal·lacions del PLV de Riba-roja

Raga reconeix la 'visió estratègica' d'una de les primeres empreses d'Espanya dedicada a la logística i la gestió de dipòsits duaners.

'POLIGONS INDUSTRIALS' 9 de maig de 2017

L'alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga acompanyat dels regidors de Polígons Industrials, José Ángel Hernández i Foment Econòmic, Rafa Folgado ha assistit este matí a la celebració del centenari de l'empresa valenciana Docks Logistics Spain. A l'acte també ha estat present la consellera d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, Mª José Salvador, el president de l'Autoritat Portuària, Aurelio Martínez, la directora general de l'Entitat d'Infraestructures de la Generalitat (EIGE), Helena Beunza i representants de l'àmbit logístic i empresarial valencià.

Durant l'acte s'ha homenatjat als set presidents que han tingut la companyia durant estos 100 anys. L'acte s'ha tancat amb la visita a l'exposició 'Un passeig per la història de Docks', en què es fa un recorregut dels orígens de Docks amb la construcció de dipòsits comercials per facilitar les transaccions mercantils fins a les actuals instal·lacions.

Francisco Javier Romeu, actual president de Docks ha reconegut 'les circumstàncies que ha travessat l'empresa, els anys d'inestabilitat europea, la Guerra Civil, la postguerra, ..demostra que es tracta d'un model d'èxit, gràcies també als presidents anteriors que van ser la llavor, a l'equip dels últims 20 anys, als clients i als proveïdors ', Romeu ha destacat la data de 15 de maig de 2009 com clau,' va ser l'obertura d'aquest magatzem i va coincidir amb un dels de major crisi, però va ser sens dubte el dia que vam començar a treballar '. En l'actualitat, DOCKS és present al PLV mitjançant una nau alçada sobre 29.628 m2 i altres 36.000 m2 destinats al dipòsit de contenidors.

L'alcalde de Riba-roja, Robert Raga ha felicitat l'empresa per la seua trajectòria i ha subratllat 'és un orgull tenir empreses d'aquest prestigi al nostre municipi, Docks és un exemple a seguir, que va saber tindre una gran visió estratègica en 2009, en plena crisi en invertir en aquest Parc Logístic'.

Per la seua banda, Salvador ha assegurat que, des de la Generalitat, se seguirà apostant per la modernització de l'aparell productiu i de la logística perquè considera que és el futur. Per aquest motiu "la nostra intenció és que aquest parc continue creixent", i així ho reflecteixen clarament les dades, "mentre que en l'actual legislatura ja s'han venut 126.000 m2 de sòl en el PLV, en tota l'anterior no es van assolir els 10.000 m2.

Docks Logistics Spain pertany al grup Romeu, empresa familiar que en l'actualitat està dirigida per membres de la 3a, 4a i 5a generació, i que factura per damunt dels 450 milions d'euros i dóna treball a més de 1.600 persones. Pel que fa a Docks, factura 17 milions d'euros i compta amb 140 empleats.