Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Les noves rutes d'autobús ATMV començaran a operar en Riba-roja a finals del 2024

(2)

'TRANSPORTS' 11 de juny de 2024

Les noves rutes d'autobús ATMV començaran a operar en Riba-roja a finals del 2024

L'Ajuntament de Riba-roja ha conegut de primera mà les noves rutes del servei públic de transport metropolità, les línies d'autobús, que s'implantaran en el municipi a la fi d'enguany. Així, en una reunió mantinguda entre el regidor de Transport, Rafa Gómez, amb la directora de l'Autoritat de Transport Metropolità de València (ATMV), María de la Mar Martínez s'ha desgranat com serà el nou servei de transport públic.

A la línia que connecta actualment Riba-roja amb Vilamarxant, s'afegiran dues més:

LÍNIA 7N, línia nocturna, des de Vilamarxant, passant per Riba-roja, L'Eliana, Sant Antoni de Benageber i Burjassot, fins a Carrer Ramón y Cajal (darrere de l'Estació del Nord de València) amb diverses parades a la ciutat de València. Aquesta línia farà parades en el nostre municipi en: la Hidroléctrica, Policia Local, Carrer Major 80, El Trinquet, Urbanització Parc Montealcedo i Carrer Màlaga en Urbanització Santa Rosa. De fet les marquesines i parades ja estan situades. Aquesta línia, donarà servei els divendres i dissabte nit així com els dies vespra de festiu.  ​

LÍNIA 9. VALÈNCIA – LA REVA I L'OLIVERAL: Connectarà València (C/ Ramón y Cajal) i els polígons industrials de La Reva i L'Oliveral. Aquesta línia, transcorre per l'A3. 

La cita ha servit per a conèixer amb detall les noves rutes que seran cobertes amb vehicles elèctrics i híbrids, marquesines, que en la seua majoria oferiran la informació en pantalles digitals, i el servei comptarà amb una App pròpia. A més les parades comptaran amb sistema Navilens, dirigides a informar persones amb discapacitat visual severa i sistema Ciber-pass.

Especialment s'ha valorat de forma molt positiva la implantació prevista de serveis nocturns en cap de setmana per a la connexió amb València, que permet cobrir el servei fins i tot finalitzat l'horari de metro.