Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Llistat persones preseleccionades alumnat-treballador del projecte T'Avalem Fotav Ribactiva Oportunitats Núm. FOTAV/2023/20/46

Publicació del llistat de persones preseleccionades remés per part d'ESPAI LABORA de Manises per a formar part del procés de selecció com a alumnat-treballador del projecte T'Avalem Fotav Ribactiva Oportunitats.

'FOMENT ECONÒMIC' 14 de febrer de 2024

Publicació del llistat de persones preseleccionades per a les especialitats de jardineria i obra, remeses per part d'ESPAI LABORA de Manises per a formar part del procés de selecció com a alumnat/treballador del projecte T’Avalem Fotav Ribactiva Oportunitats.

Es concedix el termini de 3 dies hàbils des de la publicació en la Seu Electrònica i en el tauler d'anuncis de la pàgina de l'Ajuntament, tal com figura en la base Sèptima de les instruccions que regulen el procés de selecció per a la selecció de l'alumnat/treballador participant en els projectes del Programa Mixt d'Ocupació-Formació Garantia Juvenil, perquè aporten la documentació requerida en estes bases.