Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Imelsa continua les labors de neteja de la zona de canyar del Parc Natural del Túria

A partir d’octubre es realitzarà la repoblació de la zona en coordinació amb el Parc Natural del Túria

'MEDI AMBIENT I PAISATGISME' 26 d'abril de 2016


L’alcalde de Riba-roja, Robert Raga acompanyat dels tècnics de medi ambient de l’Ajuntament i el coordinador general de les Brigades Forestals d’Imelsa, Salvador Femenia han recorregut hui el tram del Parc Natural del Túria en el que les brigades es troben realitzant tasques de neteja i manteniment del canyar.

La visita ha servit per a coordinar actuacions i que després de la neteja es procedisca a un repoblament amb espècies de ribera en coordinació amb el Parc Natural del Túria. L’objectiu d’esta acció, que es durà a terme a partir d’octubre, és anar guanyant terreny a les canyes.

Les brigades forestals d’Imelsa, dins del seu Pla de Condicionament de Barrancs estan treballant actualment en l’entorn de la urbanització Masia de Traver, per a acondionar els marges del riu Túria.

La zona d’actuació de les brigades forestals comprén una extensió de 195.456 metres quadrats i inclou el desbrozamiento, la retirada d’arbres morts i l’eliminació de l’excés de vegetació invasora, així com la retirada de residus sòlids.

La intervenció d’Imelsa es du a terme majoritàriament amb una màquina desbrossadora de gran potència conduïda per radiocontrol- RoboPower-, única a Espanya, que permet treballar en zones de difícil accés i optimitza el temps de treball. Els treballs mecanitzats es complementen amb les labors manuals dels brigadistes, especialment en zones on hi ha espècies, que pel seu valor botànic, es deixen intactes.