Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

La Junta Rectora del Parc Natural del Túria es reunix a Riba-roja de Túria per a marcar un pla estratègic

Els participants s’han informat sobre les actuacions desenrotllades en els exercicis 2014 i 2015

'MEDI AMBIENT I PAISATGISME' 20 de maig de 2016


El director general de Medi Natural i Avaluació Ambiental, Antoni Març, ha presidit la reunió de la Junta Rectora del Parc Natural del Túria en l’Agència de Desenrotllament Local (ADL) de Riba-roja. Durant la reunió s’ha informat sobre les actuacions desenrotllades durant els exercicis 2014 i 2015.

L’alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, el regidor de medi ambient, José Ángel Hernández, han assistit en representació de l’Ajuntament de Riba-roja. A la dita reunió han assistit la nova presidenta de la Junta Rectora del Parc, Nieves Prat, el director del Parc Natural, Toni Ballester, els alcaldes de Quart de Poblet, Manises, Benaguasil, Llíria, Paterna, Pedralba, l’Eliana, i Vilamarxant, així com representants de les associacions agràries, societats de caçadors, associacions de pescadors esportius, organitzacions sindicals, la Coordinadora en Defensa dels Boscos, la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, la Conselleria de medi ambient, la Diputació Provincial de València, les Universitats Públiques de València, centres excursionistes, comunitats de regants, ecologistes i entitats relacionades amb la conservació del patrimoni natural i cultural del parc.

L’alcalde de Riba-roja, ha agraït que el punt de trobada fóra Riba-roja, ‘és molt important que ens reunim per a debatre les iniciatives amb el fi que funcione correctament el Parc Natural del Túria’. Respecte al Parc Natural, Raga ha anunciat que el pròxim 25 de maig es constituirà l’associació de municipis del Parc Natural del Túria. 

Durant la seua intervenció, Antoni Marzo, director general de Medi Natural i Avaluació Ambiental, ha assenyalat la necessitat d’unir totes les juntes rectores per a dinamitzar la participació activa. També ha destacat la importància de convocar més juntes per a tractar temes concrets i millorar la gestió’ A fi de progressar i coordinar-se, ‘construirem un pla estratègic d’accions cada any reflectides en la Generalitat Valenciana, els municipis, entitats o voluntariat’, ha conclòs.