Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L’ajuntament de Riba-roja incorpora tres nous vehicles elèctrics dins del Pla EcoRiba Eficient

Els cotxes generaran un estalvi medi ambiental de C02 i ajudaran a reduir la contaminació del municipi.

'MEDI AMBIENT' 16 d'agost de 2016

Pels carrers de Riba-roja de Túria han començat a circular tres nous vehicles de l’ajuntament amb la característica que són elèctrics. Es tracta d’una aposta municipal dins del Pla EcoRiba Eficient que tracta de respectar el medi ambient i el nostre entorn.

Este tipus de vehicles suposarà un estalvi econòmic en combustible, ja que es deixarà d’emetre C02 i es contribuirà a reduir la contaminació acústica en l’interior del municipi. El cost per cada 100km és de 1,6€, un estalvi d’un 75% respecte a un vehicle normal, i un gran estalvi medi ambiental de CO2 que s’emet a l’atmosfera.

En l’acte de presentació dels vehicles va estar present l’alcalde de Riba-roja, Robert Raga, acompanyat pel regidor de Medi Ambient, José Ángel Hernández, el regidor de Transport, Rafael Gómez, el coordinador d’EcoRiba, Antonio José Morales, policia local i tècnics de l’ajuntament.

En la presentació dels cotxes elèctrics, Raga va destacar l’aposta del Govern pel medi ambient, el paisatge i la sostenibilitat, “vam posar en marxa el projecte EcoRiba amb la part d’eficiència energètica i els nou vehicles per a estalviar i no contaminar”.

A estos tres nous cotxes elèctrics que compten amb les ajudes del Pla MOVELE del Ministeri se sumen les bicicletes de la policia local que es van incorporar fa un any per a un servei municipal sostenible i eficient a fi de reduir el carboni en el medi urbà.