Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Més de mig centenar d'entitats i col·lectius estaran representades este cap de setmana en la I Fira d'Associacions de Riba-roja

(1)
El certamen pretén consolidar-se com un espai de visibilització de l’acció voluntària i associada.

''TRANSPARENCIA I PARTICIPACIÓ CIUTADANA'

5 de maig de 2016


El teixit associatiu de Riba-roja eixirà este cap de setmana al carrer per a donar a conéixer a la ciutadania la seua activitat. Un projecte col·lectiu organitzat per la regidoria de Participació Ciutadana i Transparència de l’Ajuntament de Riba-roja de Túria, que naix amb l’objectiu d’aglutinar a totes les associacions, entitats, col·lectius del municipi en una mostra conjunta de la seua acció voluntària i associativa.

La secretària autonòmica de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació;  junt amb l’alcalde de Riba-roja, Robert Raga i el regidor de Participació Ciutadana i Transparència, Rafa Gómez seran els encarregats d’aperturar el recinte firal a les 18:30 hores.

La I Fira d’Associacions de Riba-roja ‘volem que siga un espai on tot el teixit associatiu es done a conéixer davant dels seus veïns a més d’interactuar entre ells, amb la finalitat que la nostra societat civil siga cada vegada siga més fort i participativa’, assegura, Rafa Gómez, regidor de Participació Ciutadana

Les 57 entitats participants pertanyen als àmbits de la cultura; l’esport; la salut; joventut; majors; sostenibilitat; igualtat; benestar social i cooperació.

Al llarg de dos jornades, els participants tindran no sols l’oportunitat d’exposar els seus treballs i iniciatives des dels diferents àmbits socials, culturals i esportius, sinó també promoure la participació dels visitants en distintes activitats.

Les associacions mostraran les seues activitats en els distints estands i en l’escenari central en què oferiran exhibicions de ball, música, esport o minimotos. Un concert a càrrec del grup ‘Rock Trippers’, el dissabte 7 a les 22:30 hores i l’espectacle de màgia del mag local, Sergio Lozano, el diumenge a les 19:45 hores completaren un atractiu programa en què no faltarà una ‘desfilada’ de moros i cristians (dissabte a les 22:30 h), l’exhibició de la Unitat  Canina de la Policia Local (diumenge a les 11:45 h) i la degustació de bunyols i xocolate , a càrrec de l’Associació de Bunyoleres que ens acompanyaran durant tot el cap de setmana.

La primera edició d’esta fira va tindre com a antesala les Jornades de Participació Ciutadanes organitzades els passats 8 i 9 d’abril en l’Agència de Desenrotllament Local. Les jornades van reunir a prop d’un centenar de persones amb l’objectiu de donar un impuls al teixit associatiu del municipi i que este participe de totes les qüestions públiques que afecten el municipi.

D’Esta trobada, es van arreplegar totes les opinions i suggeriments dels col·lectius amb la finalitat de realitzar un diagnòstic de la situació actual, en el que assentar les bases del futur Pla de Participació Ciutadana de Riba-roja de Túria

Amb este marc, l’Ajuntament de Riba-roja pretén consolidar la Fira de les Associacions com un espai de visibilització i reconeixement de l’acció voluntària i associada del nostre municipi.


*En el portal de Transparència estan a disposició del ciutadà els gastos de la I Fira d’Associacions