Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Subscripcions en els canals de comunicació corporatius

L’Ajuntament de Riba-roja de Túria oferix diferents canals per a estar prop i mantindre la comunicació amb els veïns/es del municipi.
L’Ajuntament de Riba-roja de Túria, com a entitat pública que som, en la seua intenció de mantindre la comunicació disposa de diferents canals a través dels quals pretén estar més prop dels veïns/as del municipi com són el Gestor de continguts i la fanpage de Facebook.

El Gestor de continguts oferix al ciutadà/a les funcionalitats de notificacions multicanal (SMS i/o Correu electrònic), i formulari de suggeriments a través del qual el ciutadà/a o qualsevol persona que necessite contactar amb l’ajuntament pot enviar la consulta corresponent.

Les notificacions multicanal de les diferents àrees de l’ajuntament poden activar-se donant-se d’alta en el Gestor de Continguts, els passos necessaris que cal realitzar per a donar-se d’alta i rebre notificacions són:

1. Donar-se d’alta en el propi gestor utilitzant l’opció corresponent (Accweb (id: 5978), que es troba en la part superior esquerra del gestor), omplint les dades que són imprescindibles, açò és, aquells que tenen la marca de l’asterisc (Nom d’usuari (loguin), Nom i Adreça de correu).
2. Efectuat este primer pas es rep en l’adreça de correu electrònic que s’ha omplit la contrasenya necessària per a poder entrar. Una vegada s’haja accedit la primera vegada, si es considera necessari, la contrasenya es pot canviar des de l’opció Configurar Compte, dins d’Opcions d’usuari.
3. En totes les seccions que t’apareixen els símbols de notificació via correu electrònic (NotifEMail (id: 5980)), o notificació via SMS (NotifSMS (id: 5979)), es deu de fer un clic per a subscriure’s.

Per a consultar les subscripcions que l’usuari té vigents es pot realitzar amb l’opció de Les meues Subscripcions, dins d’Opcions d’usuari.

Per a donar-se de baixa en alguna de les subscripcions realitzades s’ha d’accedir a Les meues subscripcions, dins d’Opcions d’usuari, i eliminar la subscripció amb la icona corresponent.

A més, l'ajuntament també està present en les Xarxes socials:

::En Facebook a través de la Fan page Oficial de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria, www.facebook.com/ribarroja.es , que engloba les diferents àrees municipals
::En Twitter a través del compte de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria @ayto_riba_roja

A través d'estos espais en les xarxes socials, on es publiquen les diferents activitats, avisos, esdeveniments i comunicacions que realitza l'entitat, l'ajuntament pretén arribar a un número més elevat de ciutadans i ciutadanes, així com mantindre informats de tot el que succeïsca en el municipi i fomentar la participació interactuant amb ells. Les xarxes socials han provocat una modificació en la forma de relacionar-nos les persones i l'administració no ha de quedar-se al marge d'esta realitat, per això l'ajuntament vol tindre la seua presència en este entorn.

Per a poder dur a terme esta finalitat i estar informat l'instant de tot, simplement cal entrar en la fan page oficial del Facebook de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria www.facebook.com/ribarroja.es i fer clic en "Me gusta" de la imatge de portada MeGusta (id: 5981) , i en el compte oficial de Twitter de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria https://twitter.com/ayto_riba_roja i fer clic en "Seguir" de la imatge de portada SeguirTwitter (id: 7758) , i d'esta manera es rebran tots els continguts que es publiquen.