Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Obert termini d'adhesió dels comerços a la Campanya 'Bono Comercio Riba-roja'

(1)

'FOMENT ECONÒMIC I COMERÇ' 26 d'octubre de 2023

L'Ajuntament de Riba-roja posa en marxa la campanya 'Bono Comercio Riba-roja', que posarà en circulació 2.170 bons per valor de 100 euros per a comprar en els establiments de proximitat amb l'objectiu d'impulsar l'activitat econòmica del municipi durant el període nadalenc.

En què consisteix la campanya Bono Comercio?: Consisteix a posar en circulació 2.170 bons per valor de 100 euros (en targeta bancària), dels quals, 50 euros els aporta la ciutadania i els altres 50 euros els aporta l'Ajuntament per a comprar béns o serveis en els establiments de Riba-roja adherits a esta campanya.

Requisits dels negocis:

:: Establiments situats en Riba-roja, oberts al públic de manera presencial.
:: Tindre la consideració de PIME
:: Oberts al públic amb anterioritat a l'1 de setembre de 2023
:: Que estiguen enquadrats en algun dels epígrafs de l'IAE que figuren en les bases reguladores i complisquen amb els requisits tècnics.

Termini per a adherir-se a la campanya: Els comerços de la localitat que reunisquen els requisits establits en les bases reguladores de la campanya podran adherir-se a partir del dia 26 d'octubre.

Com adherir-se?: Mitjançant un formulari a través de la pàgina web: https://bonocomercioribarroja.com/ En el qual es detallaran les següents dades:

:: Nom comercial.
:: Raó Social i CIF.
:: Nom i cognoms de la persona titular i dades de contacte.
:: Adreça o adreces dels establiments.
:: Telèfon de contacte, email, xarxes socials.
:: Núm. de comerç/ FUC (número d'identificació del comerç), el qual té màxim 9 dígits i està indicat en el TPV.
:: Certificat expedit per l'Agència Tributària relatiu a l'epígraf de l'IAE comprés entre les activitats indicades en l'Annex I, o document que l'acredite.
:: Declaració responsable del compliment dels requisits establits per a participar en la campanya.
:: Logo del comerç.
:: Els requisits tècnics indispensables per a l'adhesió a la campanya per part dels establiments Comercials és la possessió d'un telèfon mòbil amb connexió 4G o ordinador connectat a la xarxa Wifi o internet ADSL. A més, haurà de disposar d'un dispositiu de cobrament o TPV amb banda per a la lectura de les targetes, compatible amb la targeta utilitzada. És a dir, TPVS que tenen un número de comerç de 9 dígits compatible amb els sistemes de REDSYS.

Una vegada introduïts les dades pel comerç a través del formulari d'inscripció, Càmera València verificarà la idoneïtat de l'establiment per a la participació en la campanya, acceptant-lo en cas positiu com a beneficiari. En cas que s'haja d'esmenar algun de les dades, rebrà un mail amb la informació necessària per a procedir a aquesta esmena, que s'haurà de contestar abans dels tres dies des de la seua recepció.

El llistat d'establiments adherits estarà exposat en la pàgina web de la campanya.

Els titulars dels negocis participants no podran consumir els bons en els seus establiments.

Assistència tècnica: Càmera València oferirà suport tècnic als establiments adherits a la campanya, en horari comercial de 10.00 a 14:00h de dilluns a divendres, a través d'atenció telefònica 963 103 896, així com del mail bonocomercioribarroja@camaravalencia.com, que els facilitarà suport en matèria de canvi del BO, així com qualsevol altre requeriment d'ajuda que puga precisar l'establiment en el procés d'adhesió.

Adquisició del bo per la ciutadania: Els bons es podran adquirir a través de la web https://bonocomercioribarroja.com/, des del dilluns 13 de novembre, fins a esgotar existències o fins al 31 de desembre, que finalitza la campanya. Qualsevol consumidor/a de la localitat, major de 18 anys podrà obtindre, associat a un DNI/NIE, un màxim d'un bo per a les compres en els comerços adherits a la campanya, dels quals 50€ del bo l'aportarà el client a través de la passarel·la de pagament habilitada en esta web, sent els 50€ restants aportació directa de l'Ajuntament de Riba-roja, tenint el bo un valor total de 100 euros.

On es recull el bo?: Es podrà recollir en les instal·lacions de l'ADL a partir del 5é dia d'adquisició fins al 31 de desembre de 2023.

En quin horari es recull el bo?: De dilluns a divendres de 8.30 a 14.00 hores amb l'original del DNI.
També a la vesprada en horari de 16.00 a 19.00 hores els dies 21, 23, 28 i 30 de novembre (dimarts i dijous).