Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'Ajuntament recopilarà imatges antigues del municipi per confeccionar un arxiu fotogràfic popular

(1)
La iniciativa està oberta a la col·laboració de qualsevol veí o veïna que desitgi contribuir a difondre la nostra història

'PATRIMONI I TURISME' 31 d'octubre de 2017


L'Ajuntament de Riba-roja de Túria a través de la Regidoria de Turisme i Patrimoni ha engegat la creació d'un Arxiu Fotogràfic Municipal

L'objectiu és recopilar fotografies antigues del municipi per donar a conèixer l'estil de vida del passat i difondre a través de les mateixes la transformació dels paisatges de Riba-roja de Túria, les seves gents i costums al llarg dels anys.

Per configurar aquest arxiu, l'Ajuntament sol·licita la col·laboració de totes aquelles persones que guarden xicotets tresors fotogràfics sobre el passat de Riba-roja i que ajuden a confeccionar un arxiu d'imatges del municipi.

Així mateix aquest projecte pretén despertar l'interès pels arxius i evidenciar la importància d'aquests com a mitjà per conèixer i entendre millor la nostra història.

El termini d'obertura de recepció de les fotografies s'obrirà el dia 1 de novembre de 2017 i finalitzarà el dia 1 de març 2018.

Els interessats hauran de dirigir-se a l'Oficina de Turisme de Riba-roja (C/Cisterna nº30) amb la/es fotografies, els dilluns de 9:00 a 14:00, dijous i divendres de 17:00 a 19:00.

Es podran aportar un màxim de 25 fotografies per persona i les mateixes hauran d'estar en el millor estat possible.

En l'Oficina de Turisme es recopilarà les fotografies de forma digital per mitjà d'escanejat. Cada fotografia aportada haurà d'anar acompanyada d'una fitxa tècnica en la qual es descrigua les característiques de la imatge. Aquesta fitxa tècnica es lliurarà en l'Oficina de Turisme. Una vegada escanejades les fotografies seran retornades al seu portador.

Pots consultar tota la informació d'aquesta convocatòria i les condicions de participació en www.ribarojadeturiaturismo.com