Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Celebra el Dia Mundial del Turisme en Riba-roja: Una Experiència Única de Cultura Visigoda

(1)

'TURISME I PATRIMONI' 5 de setembre de 2023

En el marc del Dia Mundial del Turisme, Riba-roja es complau a oferir als amants de la història i la gastronomia una experiència única per a #submergir en la cultura visigoda. El pròxim 30 de setembre, els visitants tindran l'oportunitat d'explorar el fascinant món dels visigots a través de l'art i la gastronomia, en un esdeveniment organitzat pel Museu Visigot de Pla de Nadal (MUPLA) i el restaurant La Muralleta.

La jornada començarà a les 11.00 hores en el majestuós Castillo de Riba-roja, situat al carrer Cisterna 28, on els participants es reuniran per a donar inici a aquesta emocionant aventura cultural.

Visita Guiada i Teatralitzada al Museu Visigot de Pla de Nadal (MUPLA)
Els assistents tindran el privilegi de #embarcar en una visita guiada i teatralitzada pel Museu Visigot de Pla de Nadal, de la mà del carismàtic Dux Tebdemir. Durant aquesta immersiva experiència, els visitants podran descobrir les peces més destacades del jaciment de Pla de Nadal, una vila visigoda del segle VII que guarda secrets i tresors d'una època fascinant.

Gastronomia Visigoda en el Restaurant La Muralleta
En concloure la visita al MUPLA, l'aventura culinària continua en el restaurant La Muralleta, on la xef Lina Mura prepararà un deliciós menú visigot. Aquest menú inclourà plats típics de l'època visigoda, com el "Minutal avis amulum" o el "Bes Visigot", que delectaran els paladars més exigents amb autenticitat històrica i sabor.

Informació:
    • Data: 30 de setembre.
    • Hora: 11.00.
    • Punt de Trobada: Castillo de Riba-roja, carrer Cisterna 28.
    • Preu: 40 €.
    • Reserves: Contactar amb hotelmuralleta@hotelmuralleta.es o telefonar al 962779240 / 601907099.


Suggeriment de la Casa
El restaurant Muralleta està estratègicament situat al costat del Parc Natural del Túria. Et recomanem que, després de degustar el menú visigot, aprofites l'oportunitat d'explorar aquesta meravella natural i el riu Túria. El parc ofereix diverses rutes de senderisme a peu pla i sense dificultat, la qual cosa et permetrà posar un fermall d'or al teu dia submergint-te encara més en la bellesa de Riba-roja.

Et convidem a obtindre més informació sobre les rutes disponibles en el següent enllaç: https://ribarojadeturiaturismo.com/rt/web_php/imatges/guias/32577626a6bf1133e7457538772.pdf

No et perdes aquesta oportunitat de submergir-te en la cultura visigoda mentre gaudeixes d'una experiència gastronòmica única. Esperem veure't el 30 de setembre en Riba-roja!

Per a més detalls, no dubtes a posar-te en contacte amb nosaltres.