Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja de Túria presenta el Secret Visigot en el Centre de Turisme de València

La Tourist Info de Riba-roja oferix el 23 de juliol una visita al museu MUPLA, el jaciment Pla de Nadal i un banquet visigot

'PATRIMONI I TURISME' 30 de juny de 2016


El Centre de Turisme de València ha acollit la presentació del Secret Visigot que oferirà la Tourist Info de l’Ajuntament de Riba-roja de Túria, el pròxim 23 de juliol, en el jaciment Pla de Nadal. En l’acte de presentació, el Coordinador de Projectes Turístics, Joaquín Valera, ha ressaltat el projecte  ‘d’interessant’, ja que, ‘es tracta d’una iniciativa que demostra l’essència del municipi’. La tècnic de la Tourist Info, Cristina Silvestre, ha presentat el projecte turístic de Riba-roja que alberga l’empremta visigoda en el municipi.

L’arqueòleg, Jorge Morín, ha destacat la labor d’investigació científica i el treball de MuPla, que alberga més de 1.000 peces del conjunt escultòric. ‘Tindre una localitat a València amb un museu propi ho convertix en un referent excepcional’. El mestre culinari, Joan Clement, ha detallat cada un dels ingredients que la gent podrà degustar en el menú visigot. El sopar constarà de distintes fases on hauran tres taules amb degustacions de sabors molt mediterranis, com la xirivia, antecessor de l’orxata, proteïnes, llegums i lactis.

Finalment, l’alcalde de Riba-roja, Robert Raga ha agraït la labor de tots els treballadors implicats en el projecte Pla de Nadal i ha assenyalat la importància d’impulsar el turisme en el municipi “tenim elements dinamitzadors que ajuden a promoure Riba-roja de Túria com el nostre entorn, gastronomia, etc…”. Raga ha destacat que el pròxim agost, arqueòlegs de tota Europa s’instal·laran a Riba-roja per a investigar en el jaciment de València la Vella.

La cultura i la gastronomia s’uniran el dissabte 23 de juliol amb l’objectiu d’establir un nexe d’unió en el jaciment visigot Pla de Nadal. La visita començarà a les 18:30h amb la visita a MuPla (Museu Pla de Nadal) i acabarà amb una visita teatralitzada a la residència visigoda i posterior el menú degustació visigot, on es recrearan plats típics d’antany. Les reserves es realitzaran de forma online en el blog de l’oficina de turisme: https://turismoribarojadeturia.wordpress.com