Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Preinscripció en l’Escola del Conservatoris de Música Curs 2023-2024

(2)
L'Ajuntament de Riba-roja de Túria facilita la informació relativa al procés de preinscripció en l'Escola del Conservatori de Música per al curs 2023/2024.

'EDUCACIÓ' 24 de juliol de 2023

El pròxim 26 de juliol s'obri el termini per a formalitzar Preinscripció per l'alumnat de nou ingrés a l'escola d'ensenyaments no oficials del Conservatoris de música.

Tota la tramitació serà telemàtica seguint el procediment que a continuació es detalla:

PREINSCRIPCIÓ ÀREA DE MÚSICA: Per a formalitzar la preinscripció es podrà enviar, des de les 09.00 hores del 26 de juliol el formulari de Google Forms al qual podeu accedir ací o pegant en el navegador la següent URL https://forms.gle/Unx9uQpjf5hiSu7L7

Informació addicional

Una vegada enviat el formulari rebreu per correu una confirmació de la vostra sol·licitud amb les dades introduïdes (en cas d'error, podeu tornar-la a enviar, només es tindrà en compte l’ultima rebuda).

La preinscripció estarà permanentment oberta. Progressivament, a partir del mes de setembre s'aniran publicant i assignant les places vacants a cada sol·licitant, d’acord amb les preferències indicades en el formulari i seguint l’ordre de recepció de sol·licituds.