Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

8

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Procediment de selecció de participants del projecte T'avalem Riba-roja + Visible

(7)
Publicació de les bases generals per a la selecció de participants del Projecte T’Avalem Riba-roja + Visible i obertura del termini de presentació de sol·licituds.

'FOMENT ECONÒMIC I OCUPACIÓ' 10 de novembre de 2021

Publicació de bases generals per a la selecció de l'alumnat-treballador i el nombre de places oferides per al projecte T’Avalem Riba-roja + Visible que es tramitarà a través d'oferta de serveis formatius en el Espai Labora de Manises.
Publicació de bases generals per a la selecció de personal directiu, docent i auxiliar administratiu del Projecte T’Avalem i comunicació del procés de selecció per convocatòria pública. Es publica també l'Annex I on figura la relació de llocs de treball. El termini de presentació de les sol·licituds serà de 5 dies hàbils a comptar a partir de l'endemà a la publicació en Seu Electrònica d'aquestes bases.

Informació de la documentació a presentar: https://labora.gva.es/es/programas-formativos

La presentació de sol·licituds es realitzarà de manera telemàtica en la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria mitjançant instància general: https://oficinavirtual.ribarroja.es/PortalCiudadania/