Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Proves per a l'obtenció directa de Certificat d'Ensenyaments Elementals Conservatoris Professionals Municipals de Música i Dansa, curs 2023-24

(1)
Calendari d'actuacions per a participar en les proves per a l'obtenció directa del certificat d'Ensenyaments Elementals en els Conservatoris Professionals Municipals de Música i Dansa de Riba-roja de Túria, curs 2023-24.

'EDUCACIÓ' 10 d'octubre de 2023

A continuació, es publica el calendari d'actuacions per a participar en les proves per a l'obtenció directa del certificat d'Ensenyaments Elementals de Música i Dansa en els Conservatoris Professionals Municipals de Riba-roja de Túria.

1. Publicació de continguts, llistats d'obres i criteris d'avaluació: des de la primera setmana de setembre es poden sol·licitar per e-mail a conservatorio@ribarroja.es
2. On dirigir-se?: Tota la tramitació serà telemàtica a través del correu electrònic conservatorio@ribarroja.es
3. Inscripció: de l'11 al 27 d'octubre.
La inscripció per a les proves es realitzarà per mitjà del formulari de sol·licitud. Els aspirants hauran d'acompanyar a la seua sol·licitud d'inscripció els documents següents:
a) Exemplar d'autoliquidació de taxes juntament amb el comprovant d'haver abonat l'import corresponent als drets d'examen (15€ alumnat del centre i 48€ alumnat altres centres). El formulari d'autoliquidació de taxes es troba disponible en l'oficina virtual de l'Ajuntament. Passos que s'han de seguir:
• Accedeix a l'oficina virtual des de www.ribarroja.es fent clic en la imatge riba_red.
• Una vegada en la seu entra en la pestanya de Serveis / Autoliquidacions / Taxes / CPEMD Taxes Conservatori Professional. Segueix les instruccions i genera el formulari d'autoliquidació. Recorda indicar en observacions Especialitat i Certificat Obtenció Directa.
• Pots abonar la taxa en les entitats col·laboradores des del teu banc en línia en l'opció de pagaments d'imposats/tributs o per mitjà de la passarel·la de pagaments de l'Ajuntament disponible en la portada de la Web municipal.

b) Fotocòpia del DNI o Fotocòpia del Llibre de família (pàgina on consta l'alumne)
c) Els aspirants amb diversitat funcional que precisen algun tipus d'adaptació o mitjans per a la realització de la prova hauran de formular la corresponent petició concreta en el moment de sol·licitar la inscripció. A aquest efecte, hauran d'adjuntar a la seua sol·licitud un certificat acreditatiu del grau de discapacitat expedit per l'administració competent.

4. Publicació de tribunals, dates i relació d'aspirants: 3 de novembre.
5. Realització de les proves: segona quinzena de novembre
6. Publicació de resultats: abans del 15 de desembre.

Normativa
• Decret 159/2007, de 21 de setembre, del Consell, pel qual s'estableix el currículum dels ensenyaments elementals de Música i es regula l'accés a aquests ensenyaments.
• DECRET 157/2007, de 21 de setembre, del Consell, pel qual s'estableix el currículum dels ensenyaments elementals de Dansa i es regula l'accés a aquests ensenyaments.
• Text refós Ordre 28/2011 i Ordre 49/2015