Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Ràdio Riba-roja llança el pròxim octubre el nou programa 'Tinc un pòdcast'

L'Ajuntament posa a la disposició de la ciutadania les instal·lacions radiofòniques per a la creació de formats innovadors.

'MITJANS DE COMUNICACIÓ' 3 de setembre de 2024

‘Ràdio Riba-roja’ ha llançat una atractiva proposada per a la temporada 2024-2025. ‘Tinc un pòdcast en Ràdio Riba-roja’ és el nou format radiofònic, amb el qual l'Àrea de Comunicació pretén fomentar la participació de la ciutadania en l'emissora de ràdio municipal.

Per a això, el consistori posarà a la disposició de les persones interessades les instal·lacions radiofòniques per a la producció de nous formats de ràdio que seran emesos en la graella de l'emissora (105.2 fm) al llarg de la temporada. Estes creacions seran compartides amb la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes (XEMV).

La iniciativa està dirigida a qualsevol persona o grup de persones que manifesten interés en la producció d'un format de ràdio, d'una edat superior als 18 anys. Les persones interessades podran realitzar la seua proposta a títol individual, grupal o en representació d'entitats o associacions locals.

Així, s'haurà de preparar una proposta redactada del pòdcast que es pretén gravar, en la qual figure el títol, un breu resum de les característiques del projecte, les persones participants i les dades personals de la persona que presenta el projecte. A més haurà d'especificar la duració i la periodicitat del pòdcast.

Les persones interessades podran presentar la proposta per correu electrònic a radioribarroja@gmail.com abans del 13 de setembre, que serà avaluada pel personal tècnic de l'àrea de Comunicació i la direcció de ràdio Riba-roja, que resoldrà i comunicarà a les persones interessades abans del 22 de setembre. A partir d'esta data, es concretaran les dates de gravació dels pòdcast seleccionats.

Els aspirants hauran de tindre en compte una sèrie de requisits necessaris per a garantir la viabilitat dels seus projectes. Cada programa haurà de comptar amb una persona que s'encarregue de l'assistència tècnica, exercint el control de so d'este. Durant les primeres gravacions, el personal de l'emissora de ràdio assessorarà i guiarà als productors del pòdcast en les primeres gravacions, en cas que fora necessari

Els horaris de gravacions seran a la vesprada, de dilluns a dijous, entre les 16.00 i les 21.00 hores. El personal de l'emissora de ràdio s'encarregarà d'establir un quadrant d'ús de les instal·lacions en funció de la programació de l'emissora.

L'emissora de ràdio municipal serà copropietària dels programes gravats i podrà, si ho considera oportú, emetre'ls dins de la seua programació habitual.

"Tinc un Pòdcast" és una gran iniciativa per a acostar la nostra ràdio local als nostres veïns i veïnes i que a més reforça el compromís que té l'Ajuntament i que treballa des de fa anys: garantir la participació entre la ciutadana. Convidem a tots els veïns i veïnes a sumar-se, al fet que facen de la ràdio un espai seu, per a poder experimentar i gaudir, creant espais radiofònics avantguardistes i interessants. Esta aposta per la ràdio local reflectix el nostre ferm desig de fomentar la creativitat i també d'enfortir els llaços entre tots els habitants del nostre poble.” subratlla la regidora de Comunicació, Raquel Pamblanco.