Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Recorreguts Mitjana Marató Riba-roja de Túria edició 2022

(1)

'ESPORTS' 26 d'abril de 2022

S'informa a tots els participants sobre la modificació dels traçats de la 25a Mitja Marató i 5a 5K de Riba-roja de Túria. El nou recorregut de la Mitja Marató tindrà una longitud de 10’65km que es realitzarà dues voltes. D'aquesta manera, i juntament amb el tram d'eixida i meta es completaran els 21’097km corresponents. S'elimina la zona d'horta i el pas per la urbanització de Masia de Traver i els trams de carril ciclo-vianants (llargues rectes) existents en el municipi, amb el que es generarà un estrenyiment de la via especialment en el primer quilòmetre. Els corredors gaudiran de major animació en realitzar-se el recorregut a doble volta, ja que les diferents entitats encarregades d'animar l'esdeveniment també actuaran per partida doble.

Respecte al recorregut de la 5k, com en edicions anteriors, se simultanejarà amb el de la Mitja Marató, compartint circuit fins a passat el km 4 on els corredors giraran a la dreta per C/Major per a buscar la línia de meta.

La carrera comptarà, un any més, amb la col·laboració dels clubs esportius locals, protecció civil i policia local que garantiran la seguretat de la prova.