Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja celebra la Interculturalitat aquest dissabte 23 de setembre

L'acte arrancarà amb un minut de silenci en record de les víctimes del Marroc i Líbia.

'ACCIÓ SOCIAL I POLÍTIQUES INCLUSIVES' 22 de setembre de 2023

L'Ajuntament de Riba-roja posa en el centre un any més les diferents cultures que conviuen en el seu municipi celebrant el Dia de la Interculturalitat. L'esdeveniment té com a objectiu promoure la diversitat i la inclusió en la comunitat d'una manera lúdica. La trobada se celebrarà enguany el dissabte 23 de setembre en la Plaça Adolfo Suárez, enfront del CIJ a partir de les 18.30 hores. L'acte arrancarà amb la convocatòria d'un minut de silenci en record de les víctimes del Marroc i Líbia.

La cita promet ser una experiència enriquidora i plena d'activitats per a totes les edats. Estan programades, batucades, espectacles culturals amb actuacions de ball i musicals de diversos països, com Bollywood i dansa africana entre altres. En la jornada també hi haurà activitats per als més xicotets, jocs dissenyats per a involucrar als xiquets i xiquetes i ensenyar-los la importància de la interculturalitat. La part gastronòmica serà a càrrec de Fadrins 24, qui oferirà ‘quinto i tapa’ i la programació es completa amb fotomató i obsequis per al record d'aquesta cita.

En Riba-roja, som conscients de la importància de la interculturalitat en la nostra societat, i des de l'Ajuntament continuem apostant per aquest esdeveniment ja consolidat en el nostre municipi, amb l'objectiu de fomentar el respecte mutu, la comprensió i apreciació de les diferents cultures que enriqueixen el nostre poble. Per això convidem tots els ciutadans a unir-se a aquesta celebració de la interculturalitat, on la diversitat es converteix en un motiu d'unitat i enriquiment mutu.- apunta el regidor d'Acció Social i Polítiques Inclusives, David Barbancho.

Riba-roja compta amb l'oficina PANGEA, on es dona servei d'acolliment, informació i assessorament per a la població immigrant resident en el municipi. El servei municipal compta amb servei d'orientació i assessorament jurídic, informes sobre integració social, adequació d'habitatges i tramitació de prestacions econòmiques individuals.

L'Ajuntament de Riba-Roja està compromés amb la promoció de la inclusió i la diversitat en la nostra comunitat, treballant activament per a crear un entorn en el qual totes les persones se senten valorades i respectades, independentment del seu origen cultural o nacionalitat.