Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja Ciutat Emprenedora premiarà la trajectòria de les empreses locals

La Cimera Valenciana d'Emprenedoria i Innovació se celebrarà els dies 9, 10 i 11 de novembre.

'FOMENT ECONÒMIC I COMERÇ' 8 de novembre de 2022

Riba-roja es convertirà en seu de l'emprenedoria els pròxims 9, 10 i 11 de novembre. Amb aquest esdeveniment, aspira a convertir-se en una cita ineludible per a totes les persones que vulguen aventurar-se a emprendre i les que ja s'han posicionat com a referents en el món de l'emprenedoria.

Amb l'objectiu de connectar i servir d'enllaç entre les persones emprenedores i el propi municipi, l'Ajuntament de Riba-roja planteja un projecte amb una filosofia innovadora, oberta i transversal, capaç d'acostar grans iniciatives d'èxit amb idees incipients. Un lloc de trobada per a fer networking, motivar a les persones assistents i dotar-les d'idees i eines pràctiques que els ajuden a impulsar el seu propi negoci. A la inauguració de les jornades assistiran Carlos Marco Estellés, sotssecretari del Ministeri de Ciència i Innovació; Rocío Briones, directora general d'Ocupació i Formació de Labora i Teresa García Muñoz, directora general d'Emprenedoria i Cooperativisme.

‘Riba-roja Ciutat Emprenedora’, arrancarà el 9 de novembre a l'Auditori Municipal, amb la participació del conferenciant i escriptor Mario Alonso Puig, especialista en desenvolupament personal per a millorar la mentalitat emprenedora, que impartirà la conferència magistral “La mentalitat emprenedora. Per què és tan important desenvolupar-la?” A continuació, l'actor i humorista valencià, Eugeni Alemany dirigirà la Gala dels I Premis Ribactiva Empresa 2022, que posarà en valor el talent local i l'impuls emprenedor. Uns guardons que comptaran amb deu categories vinculades a l'emprenedoria femenina, la sostenibilitat, la innovació, la trajectòria empresarial o la internacionalització, i que pretenen ser un reconeixement públic a aquelles persones i empreses locals que han aconseguit ser un referent en la seua àrea i que serveixen dia a dia d'inspiració gràcies a la seua excel·lència.

Durant els dies 10 i 11 de novembre, en horari de 8.30 a 14.00 hores, l'Auditori Municipal de Riba-roja de Túria (c/Major, 135), serà la seu de l'activitat emprenedora. A través de tallers, ponències magistrals, xarrades inspiradores, espais networking i taules d'experiències, referents nacionals de l'emprenedoria i empreses emergents ens comptaran quins han sigut les seues claus per a aconseguir l'èxit, en unes jornades en les quals es parlarà de motivació, creativitat, comunicació i màrqueting, estratègia, plans de negocis o les ajudes que s'ofereixen des de la regidoria de Foment Econòmic per a nous projectes.

El cim comptarà amb els ponents Sergio Ayala, TEDx speaker; Fernando Salinero, també conegut com Superpyme; Antonio Sola, President de la Fundació Liderar amb Sentit Comú; Mónica González, Premi Ondas amb el Podcast Molo; la coach i conferenciant Mónica Galán Bravo i Rubén Turienzo, Fundador de la multinacional de desenvolupament d'equips WIT Performance Trainers.

Quant als tallers, seran impartits per Guillermo Forteza, Cofundador de dos startups com Chief Design Officer i Chief Executive Officer; Julio Murillo,Consultor en desenvolupament de negoci en CEEI València; Paqui Frías, Directora Financera en CEEI València i Enrique Montolio, Assessor en Desenvolupament de Negoci en CEEI València.

Riba-roja Ciutat Emprenedora compta amb la col·laboració d'universitats, entitats, i organitzacions que fomenten l'esperit emprenedor com la Universitat La Florida, la Universitat Politècnica de València, la Universitat de València, el CEEI i altres institucions, que serà presents oferint informació i orientació als participants.

Amb aquestes jornades, l'Ajuntament de Riba-roja pretén impulsar l'emprenedoria innovadora a la Comunitat Valenciana i estimular així el desenvolupament econòmic i els nous models de negoci, que possibiliten la transformació, de l'economia i de la societat en el seu conjunt. Així, el consistori disposa d'un servei d'assessorament i assistència tècnica permanent a emprenedors i empreses establides en el municipi. Des de 2018, Riba-roja de Túria és punt PAE, gràcies al conveni subscrit entre l'Ajuntament i el Ministeri d'Indústria i Comerç. D'aquesta manera, es facilita la creació de noves empreses, l'inici efectiu de la seua activitat i el seu desenvolupament, a través de la prestació de serveis d'informació, tramitació de documentació, assessorament, formació i suport al finançament empresarial. A més els tècnics municipals faciliten la tramitació per a l'exercici de l'activitat a través del sistema de tramitació telemàtica, CIRCE.

Per a l'alcalde de Riba-roja, Roberto Raga “aquest esdeveniment és una oportunitat excel·lent per a impulsar projectes innovadors que es vulguen desenvolupar en el nostre municipi, per als quals prestarem el suport institucional que precisen per a la seua posada en marxa’. En aquest sentit, matisa, ‘continuarem apostant per l'emprenedoria com a eix de creixement per a la gestió del talent, la transformació local i la generació d'ocupació a Riba-roja de Túria’.