Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja de Túria condiciona tres locals electorals per a evitar les altes temperatures previstes el proper diumenge

L'ajuntament trasllada la zona de votació a espais dotats amb aires condicionats que permeten mantindre una temperatura interior agradable.

'SECRETARIA' 19 de juliol de 2023

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha procedit durant les últimes setmanes a condicionar alguns dels col·legis electorals que s'utilitzaran diumenge que ve en previsió de les altes temperatures previstes. El govern local ha traslladat les àrees de votació a altres espais en els quals es puguen mantindre temperatures més agradables durant la jornada electoral.

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha posat en marxa un pla per a condicionar tres dels col·legis on estan previstos celebrar les eleccions generals del pròxim diumenge de manera que en el seu interior no s'aconseguisquen temperatures elevades i, per tant, es puga mantindre un ambient agradable. En total, es tracta de l'Agència de Desenvolupament Local (ADL), el col·legi d'infantil i primària (CEIP) Eres Altes i de l'Institut d'Educació Secundària (IES) del Pla de Nadal.

En el cas del col·legi Eres Altes s'ha procedit a traslladar les quatre meses electorals disposades actualment en el menjador del centre educatiu a dues aules existents en les pròpies instal·lacions que estan dotades d'aire condicionat. D'aquesta manera, s'evitaran les altes temperatures que es registren durant el període estival per altres espais més ben condicionats per als electors.

L'Agència de Desenvolupament Local (ADL) de Riba-roja de Túria ha sigut condicionada, també, per a preparar-la de cara a la cita electoral del pròxim diumenge. La planta baixa on té lloc, habitualment, la votació per part dels ciutadans s'ha substituït per la sala d'actes situada en el primer pis de l'immoble en el qual està dotat d'un sistema d'aire condicionat i a l'àrea del qual es podrà accedir a través d'un ascensor existent.

Finalment, l'IES del Pla de Nadal de Riba-roja de Túria s'ha millorat per a adaptar-lo a la jornada electoral del pròxim diumenge, el pavelló esportiu del qual on s'exerceix el dret al vot de manera habitual s'ha suprimit i, en el seu lloc, s'ha disposat l'àrea de la cafeteria existent a l'interior del centre i que permetrà dur a terme una jornada electoral sense cap contratemps quant als registres de temperatures. A més, el consistori ha dotat a l'àrea de votació amb tres màquines d'aire condicionat per a fer més suportable la jornada a l'interior de l'institut.

L'alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, ha subratllat “la bona faena que s'ha dut a terme durant les últimes setmanes per part dels empleats municipals en coordinació amb els equips directius dels centres educatius per condicionar els col·legis electorals davant les elevades temperatures que estan previstes registrar diumenge que ve i, d'aquesta manera, es podrà fer més suportable la jornada”.

Cal recordar que el cens electoral de Riba-roja de Túria està distribuït en un total de 9 col·legis electorals distribuïts en el nucli urbà i les àrees residencials i està conformat per un total de 27 meses electorals. Els col·legis on es podrà exercir el dret al vot són l'Auditori Municipal, el Centre Social, el Mercat Municipal, l'Agència de Desenvolupament Local (ADL), l'IES Pla de Nadal, el CEIP Eres Altes, el Centre Social de la Reva, un centre públic de la urbanització Masia de Traver i, finalment, el col·legi Entrenaranjos.