Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja de Túria inclou altres 909.000 euros en diversos projectes públics que es duran a terme en el pla de contractació de l'any 2023

Es realitzaran inversions en Policia Local, Obres Públiques o Medi Ambient.

'CONTRACTACIÓ' 8 de novembre de 2023

L'equip de govern del PSPV de Riba-roja de Túria ha donat compte al ple municipal els contractes que es duran a terme al llarg del present any 2023 a través del Pla de Contractació per un muntant global de 909.000 euros en total. Esta quantitat s'afig a unes altres ja publicades com els 4’8 milions d'euros que es van afegir al maig d'enguany o els 4’3 milions d'euros del mes d'abril.

L'equip de govern ha donat compte al ple de les diverses modificacions realitzades al pla de contractació de 2023 aprovat per l'ajuntament en el qual es reflecteixen les diverses inversions que es duran a terme al llarg d'enguany. En total, s'han aprovat quatre modificacions per un valor global de 909.000 euros que s'executaran en les àrees de Policia Local, Obres Públiques i Urbanisme i Mobilitat Sostenible i Medi Ambient.

En el departament de la Policia Local s'invertiran 19.834 euros en el subministrament de quatre aeronaus no tripulades –drons- amb les característiques tècniques necessàries per a dur a terme la seua funció, així com tot l'equipament estipulat per al pilotatge d'esta. D'esta manera, els agents de la policia local disposaran dels materials adequats per a exercir la seua funció de vigilància.

El ple de Riba-roja de Túria ha donat compte, a més, de les inversions que es duran a terme en l'àrea d'Obres Públiques i Urbanisme, com els 239.488 euros en l'asfaltat i reasfaltat de vials urbans i camins rurals del terme municipal inclosos en el denominat Pla renova, als quals s'afegiran els 38.328 euros en la millora del tram de vorera en Masia de Traver o els 12.383 euros en millores d'accessibilitat en Montealcedo.

Una altra actuació prevista en Obres Públiques se centrarà en l'adequació de la baixada del Barranc dels Moros, amb caràcter d'urgència i amb una dotació econòmica estipulada de 12.245 euros en total. En este departament s'executarà, a més, l'adequació del trencament del talús del camí de Perpinyanet per 30.870 euros i l'aparcament provisional en la zona de Pacadar per altres 79.990 euros. L'àrea d'Obres Públiques afegirà altres inversions com els 45.000 euros en la pavimentació del passeig per als vianants en la zona de Pacadar i, finalment, els 75.000 euros per a la urbanització de la vorera en Pacadar-Rosalía de Castro.

En Mobilitat Sostenible es contractarà el servei de rènting de l'autobús elèctric municipal per valor de 216.000 euros en total, a més d'altres 30.000 euros per al subministrament de punt de recàrrega per a l'autobús elèctric, els 250.000 euros per a la implantació d'un sistema de lloguer de bicicletes elèctriques o els 100.000 euros per al subministrament per a la instal·lació d'aparcaments segurs per a bicicletes.

Les inversions donades a conéixer en el ple de Riba-roja de Túria constitueixen part de les actuacions del Pla de Contractació del present exercici els objectius del qual passen per avaluar les necessitats futures de contractació, s'analitzen els problemes i les possibles solucions, es planifica la gestió dels contractes, es controla el grau de compliment de la planificació i es pretén, finalment, que tot el contingut dispose de la corresponent dotació pressupostària.

L'alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, ha afirmat que estes actuacions previstes en el Pla de Contractació de 2023 “són molt importants per al desenvolupament de les actuacions que tenim previstes que redundaran en una millora dels serveis municipals i les dotacions públiques, per tant, en termes de sostenibilitat mediambiental o en les polítiques de mobilitat i comunicacions”.